Erkekleri Çileden Çıkaran Davranışlar...

LazSu

olRizeliSevGüzeli:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
209
1
96
40
Siirt
Bazı kadın sal davranışlarınızın sizin aleyhinize döneceğini de unutmayın.

• Havanın soğuk olmasına rağmen, üşüyeceğinizi bile bile ince giyinir, üstüne üstlük mızmızlarınırsanız.(eheheh bunu yapıyorum)

• Herhangi bir sebeple sinirlenip, ısrarla sebebini onunla paylaşmaz ve sizi anlayamamasından dolayı onu suçlarsanız

• Kavga anında, konuyu saptırıp geçmişteki hatalarını da yüzüne vurmaya kalkarsanız

• Rejim yaptığınızı söylerken, abur cubur yediğinizde iyiliğiniz için sizi uyarmaya kalktığında, fevrileşirseniz veya bunlara benzer davranışlar sergilerseniz, erkekleri çileden çıkarmayı başarırsınız. (hepsini yapıyormuşum kötükedihüso)

ben de yapiyom bunları yaşasın kötülük.. hehehehe erkeklere zulüüüüüüüüüümnaniknanik

birinci madde
incecik giyinir karda sonrada dondum der..bu kış kesin benden dayak yiyecek döveyim mi kızlarrr

Süperiz vallaha Yaşasın Kötülük kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

bizde de pek gündemde değil bu maddeler ben mükemmeli oynuyorum bu ara çünkü

Havanın soğuk olmasına rağmen, üşüyeceğinizi bile bile ince giyinir, üstüne üstlük mızmızlarınırsanız.(eheheh bunu yapıyorum)

dün akşam yaptım birtaneme kaydirigubbakcemile3

ama artık o fazla olgun takılıyor...kavga çıkmıyor buyuzden.

bnde hpsini yapanlardanım zemuszemus

bide uzun bi süre msj atmaz/aramazsa gün içinde nerdesn npyosun msjları çileden çıkarıyor erkekleri...
tecrübe ile sabittir kaydirigubbakcemile3

• Herhangi bir sebeple sinirlenip, ısrarla sebebini onunla paylaşmaz ve sizi anlayamamasından dolayı onu suçlarsanız

• Kavga anında, konuyu saptırıp geçmişteki hatalarını da yüzüne vurmaya kalkarsanız

ahahaaa aynen benn :)))))))

daha neler yapyorum ama en cok yaptiğim gecmişteki hatalarını yuzune vurmamkaydirigubbakcemile3gerci ayrıldık artık yapamicam:(

anaa:1shok: ben hiç birini yapmıorum

ee nie bu adam 2de bi çileden cıkıoCADIARZU
zemuszemus

Back
X