• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri olgunlaştırmanın organik formülünü bilen??? :))))

ACIBADEMSEKERI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
612
718
73
Evet var mı böyle bir formül:)hiç sanmıyorum:)
zaman geçtikçe eşimin değişik huy ve karekterine şahit oluyorum şaka gibi herşey:)kısa dönemde herşeyi yoluna sokmaya çalıştıkça;bir şeyler patlak verdikçe vermee başlıyor.bilenler bilir.kayınvalidemlerle aynı evi paylaşıp bir süre elti ile mücadele vermiştim:) neyse ona ufakda olsa ayar çekip kenara ittik:)
yıllardır beraber olup tanıdığımı düşünüp sonra nikah masasına oturduğum insan karakter değişimine mi uğruyor ne?evde küçük bir bebek var mış gibi annesine şımarıklık yapıp bebek gibi konuşmaya başlıyor:)gülsem mi ağlasam mı bilemedim.ben yapsam neyse:)28 yaşında adam.annesinin ablasının yanında muhabbet ederiz yeri gelir kadın muhabbetleri olur.eşim hemen araya girer başlar yorum yapmaya falan..annesinin eteğinden hiç ayrılmaz.aşırı annecidir bir de.bir gün kayınvalidem kızını seviyo güya hafiften alt eşofmanını sıyırıp mıncıklıyo;eşim aaa popoya bak gibi bir yorum yapıyor.ablası diye çekinmeden bakar orasına burasına..anormal mi eşim bir sorunumu var onu da anlamıyorum.diyorum ki niye bakıp öyle yorumlar yapıyosun o a diyor ki ne olacak biz küçükken birlikte uyurduk;beni o büyüttü falan...hiç bir şeyi idrak edememesi çok kötü.sürekli yönlendirmeye çalışma ihtiyacı duyuyorum.herşeyi ben düşünüp söylemek zorunda kalıyorum..anormal olan hangimiz sizzce?düzeltme yolu var mıdır arkadaşlar...

hayır yok 1yıl oldu evleneli

Kısmet olurda çocuğu olursa daha çok olgunaşır inşallah.Özellikle kız babaları çok değişiyorlar.

Ama bunu zamana bırakmaktan başka çaren yok eğer üstüne gidersen sana düşman olabilir.Çünkü kendini böyle mutlu hissediyor yanılmıyorsam.

Bırak biraz daha böyle takılsın zaten sen tepki vermezsen o kendi kendine ne yaptığını sorgulayacaktır.Huy neyse odur tavsiyem görmezden gel yoksa kaş yapayım derken göz çıkarırsın mazallah.

kısmet olurda çocuğu olursa daha çok olgunaşır inşallah.özellikle kız babaları çok değişiyorlar.

Ama bunu zamana bırakmaktan başka çaren yok eğer üstüne gidersen sana düşman olabilir.çünkü kendini böyle mutlu hissediyor yanılmıyorsam.

Bırak biraz daha böyle takılsın zaten sen tepki vermezsen o kendi kendine ne yaptığını sorgulayacaktır.huy neyse odur tavsiyem görmezden gel yoksa kaş yapayım derken göz çıkarırsın mazallah.

teşekkür edeirm yorumun için

valla tuhaf gercekten esının davranısları o anormal yanı sen değil,erkekler gec olgunlasır derler ya doğru gercekten,hala aılesıyle yasadığı ıcınde boyle davranıyo olabılır bı aıle kurduğunun farkında değil galıba,bu davranısların hıc hos değil cocuk gıbı davranıyosun desen esıne kesın kabul etmez belkı tartısırsınız bıle,nedıyım bılemedım canım,bende esıme solerım bazen olgun ol artık 30 una geldın derım ama yıne aynı yıne aynı,pek değişmıyolar yanı

Valla canim bulan banada drsin..normalde ben olgun davranmazdim evlendikten sonra nasil olduysa olgunluk geldi..esimin hareketlerini bile ben uyariyorum ama soyle bir sey yapacagim..o olgun davranmiyor ya ben de artik rahat olacagim anlar belki biraz o zaman..o beni taşiSin artik yeter...

valla tuhaf gercekten esının davranısları o anormal yanı sen değil,erkekler gec olgunlasır derler ya doğru gercekten,hala aılesıyle yasadığı ıcınde boyle davranıyo olabılır bı aıle kurduğunun farkında değil galıba,bu davranısların hıc hos değil cocuk gıbı davranıyosun desen esıne kesın kabul etmez belkı tartısırsınız bıle,nedıyım bılemedım canım,bende esıme solerım bazen olgun ol artık 30 una geldın derım ama yıne aynı yıne aynı,pek değişmıyolar yanı

söylüyorum az olgun davran,evlendin,herşeyde uyarmak zorunda bırakma beni diye..hiç birşey demiyor.düzelmiyor da..düzeleceğinide sanmıyorum..şimdiden söyleye söyleye dililmde tüy kalmadı. . . ama öyle olmasının nedeni bence annedir.anne el bebek gül bebek büyütmüş.bu tür davranışlara hem zemin hazırlayıp fırsat vermiş. oda evlendiğinin farkına varamadı henüz. . .

Erkekler annelerinin yanında olduğu sürece ASLA olgunlaşamazlar. Çünkü annelerinin dizinin dibinde her an şefkate hazır şekilde beklerler. Ablasıyla olan ilişkisinde de yetişme tarzı diyorum. Yani anneleri böyle öğretmişse bunu normal bilmeleri gayet doğal. Ama bu durum yapılanların yanlış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

annesine olan düşkünlüğünü napıcam bilmiyorum..herkesin bir düşkünlüğü var ama bu biraz aşırı..annesi bir kaç gün önce ameliyat geçirdi,annesi ameliyata girmeden önce helallik istedi.eşim:anneme bir şeye olursa bende intihar ederim.onları bırakıp ayrı eve çıkamam yapamam böyle birşey..allah gecinden versin onlar ölene kadar onların yanında kalıcam demesin mi.... kafasını duvara sürtmek geldi içimden..bende o zaman evlenmeseydin diye çıkıştım... delirmek an meselesi...

annesine olan düşkünlüğünü napıcam bilmiyorum..herkesin bir düşkünlüğü var ama bu biraz aşırı..annesi bir kaç gün önce ameliyat geçirdi,annesi ameliyata girmeden önce helallik istedi.eşim:anneme bir şeye olursa bende intihar ederim.onları bırakıp ayrı eve çıkamam yapamam böyle birşey..allah gecinden versin onlar ölene kadar onların yanında kalıcam demesin mi.... kafasını duvara sürtmek geldi içimden..bende o zaman evlenmeseydin diye çıkıştım... delirmek an meselesi...

canım neden beraber oturuyorsunuz,esın ıstemıs bellıde sen neden kabul ettın

zaman geçtikçe eşimin değişik huy ve karekterine şahit oluyorum şaka gibi herşey:)kısa dönemde herşeyi yoluna sokmaya çalıştıkça;bir şeyler patlak verdikçe vermee başlıyor.bilenler bilir.kayınvalidemlerle aynı evi paylaşıp bir süre elti ile mücadele vermiştim:) neyse ona ufakda olsa ayar çekip kenara ittik:)
yıllardır beraber olup tanıdığımı düşünüp sonra nikah masasına oturduğum insan karakter değişimine mi uğruyor ne?evde küçük bir bebek var mış gibi annesine şımarıklık yapıp bebek gibi konuşmaya başlıyor:)gülsem mi ağlasam mı bilemedim.ben yapsam neyse:)28 yaşında adam.annesinin ablasının yanında muhabbet ederiz yeri gelir kadın muhabbetleri olur.eşim hemen araya girer başlar yorum yapmaya falan..annesinin eteğinden hiç ayrılmaz.aşırı annecidir bir de.bir gün kayınvalidem kızını seviyo güya hafiften alt eşofmanını sıyırıp mıncıklıyo;eşim aaa popoya bak gibi bir yorum yapıyor.ablası diye çekinmeden bakar orasına burasına..anormal mi eşim bir sorunumu var onu da anlamıyorum.diyorum ki niye bakıp öyle yorumlar yapıyosun o a diyor ki ne olacak biz küçükken birlikte uyurduk;beni o büyüttü falan...hiç bir şeyi idrak edememesi çok kötü.sürekli yönlendirmeye çalışma ihtiyacı duyuyorum.herşeyi ben düşünüp söylemek zorunda kalıyorum..anormal olan hangimiz sizzce?düzeltme yolu var mıdır arkadaşlar...

özellikle erkek çocuklarını kız gibi büyüten anaları anlamıyorum..
10 yaşında bile pış pış yaparak uyatacaklar neredeyse.. ha salıverin sokağa demiyorum ama bırakın birey olduğunu anlasın. erkek erkek gibi davransın kız da kız çocuk gibi.. neden bilemeyiz ki bu tür şeylerin ileride çocuğun hayatına nasıl etki edeceğini..
konu başlığından ben sorumsuz bir eş olarak algıladım ama bunun yetişme tarzıyla ilgili sorunları var bence.. herşey annesinden kaynaklanıyor. işte bu nedenden dolayıdır ki doğurmak yetmiyor gerçekten..
biraz zor yontulur ama imkansız değildir.
Allah kolaylıklar versin.

canım neden beraber oturuyorsunuz,esın ıstemıs bellıde sen neden kabul ettın

ayrı evi ben istemedim.herşeyi kendimiz yaptık,düğünde falan destekçimiz olmadı bende daha çok sıkıntıya sokmamak için eşimi ayrı evi erteledim. o da kabul etti borçlarımız bitince ayrı eve geçicez dedik...dayattırsaydım ayrı ev ayrı ev diye ilk başta şimdi ceremesini çekmeyacektim kimsenin... ama ben kocam için yapmıştım. . .

ayrı evi ben istemedim.herşeyi kendimiz yaptık,düğünde falan destekçimiz olmadı bende daha çok sıkıntıya sokmamak için eşimi ayrı evi erteledim. o da kabul etti borçlarımız bitince ayrı eve geçicez dedik...dayattırsaydım ayrı ev ayrı ev diye ilk başta şimdi ceremesini çekmeyacektim kimsenin... ama ben kocam için yapmıştım. . .

sen onu dusunmusun ama erkekler boyle ıste canım,baksana ayrı eve cıkmam bıle demıs keske basta dıretseydın

kelin merhemi olsa :)
aynı benim eşim işte, çocuksuluk, annesiyle bebek gibi konuşmalar:)
benim k.v. de de yanında yatırır eşimi.. hatta ben nişanlıyken 2si uyumuşlar bir gece.. arkadaşları bilmem ama bana ters açıkçası.. bi kere de benim yanımda yapmaya çalıştılar.. ince yollu uyardım doğru değil ama hadi ben bişey demeyeyim diye :) bizim evimiz ayrı Allah' tan.. canım sen evini ayır zamanla herşey düzelir inş...

Back
X