E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Kolonyacım
Sanırım sende kolay gerilen birisin. Ama en azından ona söylemek
istediklerini içinden tekrar et, önce kendine söyle ...
Kızlar erkeklerimize bagarıp durmadan kızınca sinirlenıp kacıyorlar peki nasıl tatlı konusabılırız,
mesela benımkısıyle barıstık bugün dıyor kı işte bulusma planımızda degısıklık oldu böle böle, ben sinirlendım nasıl olur ya tekrar tekrar soruyorum sinirden baska bır sey yapamadım, o da dıyor neden tekrar soruyorsun kı anlamıyor musun.
daha da sinirlenıyorum...
ben buna bagarmadan kacırmadan nasıl davranabılırım neden sinirlenıyorum onu sinir etmek ıcın yapıyorum belkı ama bu böyle mı olur böyle yapınca ben yanlıs yapmıs oluyorum ay akıl verın nolur
Örneklendırelım;
allahı n cezası senden nefret edıyorum pıslık yalanı bıle bıle soyluyosun ınanmamı beklıyosun dıycem ıcımden. dışımdan da, hıı evet olur tabı askım sen oyle ıstıyosan öyle olur.
:)) ay bu cok yalan oldu yaa :))) ama cok hanımefendı bır kız oluveririm boyle yaptıgım anda kaydirigubbakcemile3
sen terazısın terazı benımkının yolu işte böle aramaayı kesıyor o da :)
bir öncekı baslıgımda var sevgılım benı aramayı kestı dıye
bense tabıkı uzatan oluyorum neden neden neden
neden dıyorum
Kızlar erkeklerimize bagarıp durmadan kızınca sinirlenıp kacıyorlar peki nasıl tatlı konusabılırız,
mesela benımkısıyle barıstık bugün dıyor kı işte bulusma planımızda degısıklık oldu böle böle, ben sinirlendım nasıl olur ya tekrar tekrar soruyorum sinirden baska bır sey yapamadım, o da dıyor neden tekrar soruyorsun kı anlamıyor musun.
daha da sinirlenıyorum...
ben buna bagarmadan kacırmadan nasıl davranabılırım neden sinirlenıyorum onu sinir etmek ıcın yapıyorum belkı ama bu böyle mı olur böyle yapınca ben yanlıs yapmıs oluyorum ay akıl verın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?