Erkekleri tavlama taktiklerimiz

dilara22

kalk gidek dağlara :)
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
231
0
96
33
Edirne
kızlar ben üniye yeni başladım biizm sınıfta bir çocuk var ve benim çok hoşuma gidiyor çok tatlı ama o bana hiç bakmıyor baksada normal bakıyor şuanakadar hiç konuşmadık bile çocuk yılışık bi tip değil kızlarla pek labalı olmuyor buarada sevgilisi yok olsa zaten bakmam.sizden istediğim nasıl ilgisini çekebilrim.buarada bakımlı biriyim kıyafetlerime filan çok özen gösteririm.yardım edin bana lütfen :teselli:

önce arkadaş olarak bi yaklaş bakalım ne hava çalıyosonra zamanla çözülür kendisi zaten,ak koyunmu kara koyunmu anlarsıngamyoncuiremsu

sen ölemi yapıon laa yosam :jeyyar: :jeyyar:

yok ben öle yapmadım nişanlıma ama konu sahibemizin perspektifinden bakınca böle yapması gerektiğini düşündüm hayatım:)çünkü zaten bakımlı hoş bi hatunmuş,çocuk eğer bakıp ilgi göstermiyosa arkadaş olarak yaklaşsın önce dimi ama:hulya:

evet hemde o şekilde ona uygun olup olmadınıda az buçukda olsa anlar diye düşünüorum

karşısına geçip dimmdik bakıcaksın kızım
o bakınca da bakmayı sürdüreceksın
gozlerını acıp şaşırmıs ifadesı de yapabılırsın yüzüne bakıp :) hahaha

arkdaş ol önce not mot isteme bahanesiyle bi kaç gün sonra da msnini al :jeyyar: onu online görünce konuşma bi süre, bir iki gün sonra slm falan ver ama çok konuşma ben çıkıyorum bb de, ama yine online gözük.. sonra muhabet etmeye başla tabi okulda da çok konuşma o konuşmadıkça bişey söyleme, msnde dinle başlarda nelerden hoşlannıyo naapmayı seviyo hangi müziği dinliyo, sonra sen de mesela onun sevdiği bişeyi çok seviyomuş gibi konuş, ortak zevklerinizden bahsedin telefonunu istiycek bi süre sonra bi akşam da ben şuraya gidicem işin yoksa gel de adam senindir :jeyyar: çok yüz verme kendini ağırdan sat bi de espri yap bol bol, kocaman bi gülümseme ve parlayan gözlere kimse karşı koyamaz hadi gazan mübarek olsun bacım hihoyyyt

kızlar çok teşekkür ederim ama hiç konuşmadık işte orası sakat bişey nasıl başlarsa öyle gidiyor bende ama bu not işi güzelmiş çünkü ben not filan hiç tutmuyorum:)ayy dur bakayım pazartesi inş cesaretimi toplayıp söyleyebilirim

Bol bol güleç suratla ortalıkta dolaş..
Bir erkek beğendiği kızın pozitif durmasına kayıtsız kalamıyor ben bunu bilir bunu söylerim..:icecream:

bence en güzel ifadeler bakmakla başlar zaten bakmanda anlar ben arkadaş olup konusman taraftarı değilim.derste dışarda sürekli bak ama arada o bakınca gözünü kaçır hemen aanlayacaktır canım ozaman zaten nıyetide varsa sana açılır bence geç kalma yoksa bir başkasıyla çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…