erkeklerimi anlamak zor yoksa bende mi sorun var

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
ya varya deli olcam inanın bugün cok sıkıldım yaa eşim geliyo işten yemek hemen bilgisayar başına oturuyor kendi halinde sinir oluyorum benime ilgilenmiyo yaa suratımı asıyorum o zaman bişeyler yapıyo 1 2 sanıyelik inanın stresten başıma ağrılar giriyor bide onla uğraşıyorum ne yapsa da kurtulsam bu düşünceden bide ailemden uzakta yaşıyorum kimse yok etrafımda tanıdık zolanıyorm :(:(:(

ya varya deli olcam inanın bugün cok sıkıldım yaa eşim geliyo işten yemek hemen bilgisayar başına oturuyor kendi halinde sinir oluyorum benime ilgilenmiyo yaa suratımı asıyorum o zaman bişeyler yapıyo 1 2 sanıyelik inanın stresten başıma ağrılar giriyor bide onla uğraşıyorum ne yapsa da kurtulsam bu düşünceden bide ailemden uzakta yaşıyorum kimse yok etrafımda tanıdık zolanıyorm :(:(:(

sen eşine biraz zaman ayırmayı denesen belki sorun olmaz,hani bazı işlerini geç yapsan mesela

hiç canınızı sıkmayın herkeste aynı sorun var,kaç yıllık evlisiniz

bence genelleme yapman dogru degıl

Belki başka şehirde ve yakınlarınız olmadığı için psikolojiniz böyle, eşinize fazla sarıyorsunuz, oda pc ye yada başka şeylere yöneliyor olablir mi?

Surat asmakla derdini anlatamassın onun yanına oturup evde yalnız kaldığın için sıkıldığını anlatmalısın biraz işveli davranmalısın cıvıl cıvıl ol eşine karşı. yüz somurtursan adam senden kaçar. Eşine beraber zaman geçirelim diye git sarıl öp bakalım sana karşı tavırları nasıl olucak ?

sizde kendinize bir meşgale bulun,sevdiğiniz bir elişi olabilir,erkekler işten gelince biraz böyle zaman geçirmek isteyebiliyor..

Surat asmakla derdini anlatamassın onun yanına oturup evde yalnız kaldığın için sıkıldığını anlatmalısın biraz işveli davranmalısın cıvıl cıvıl ol eşine karşı. yüz somurtursan adam senden kaçar. Eşine beraber zaman geçirelim diye git sarıl öp bakalım sana karşı tavırları nasıl olucak ?

deniycem cok saol moralin bozuk olunca yanlız olduğun için akıl edemiyo insan

sen eşine biraz zaman ayırmayı denesen belki sorun olmaz,hani bazı işlerini geç yapsan mesela

ben ona ayırıyorum zamanımı zaten ama o pek oralı olmuyo ben onunla vakit geççirmek istiyorum a başka şeyleere yöneliyoo anlamıyorumm erkekler eşleri kendileriye ilgilensin isterler bizimkini anlamıyorum

deniycem cok saol moralin bozuk olunca yanlız olduğun için akıl edemiyo insan
Benim Eşim de Bir ara internete sardı bende dört duvar arasında olan bi insanım Yanına gittim dedim ki ben evde yalnızım sıkılıyorum yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü eşyaları yerleştir temizlik yap başka birşey yok Tv izliyorum kendi başıma çay demledim yanında Şu var bu var gel hadi Beraber yiyelim Sıcacık çayımızı içelim napacaksın nette hep aynı şeyler dedim. Çayı yiyecekleri getirdim baktım hem benle hemde pc le uğraşmaya calısıyor Cektım Pc nin Fişini geldi oturdu hemen yanıma sohbet ettik gülüştük naz yaptım biraz cilve yaptım sevgi gösterdim Ayıştık boğuştuk birbirimizi gıdıkladık uykumuz geldi birbirimize sarılarak uyuduk. Surat Assaydım veya kızıp bağarıp çağırsaydım kavga ederdik Küserdik Ben Sinirlenince Çok pislik manyak derecesinde oluyorum ve hırsslandıkca hırslanıyorum Hem kendimi yatıştırıyorum hemde Eşimi kendime bağlıyorum. Ben Bağarıp çağırmaya baslarsam kendimi kontrol edemem hemen öfkelenirim gerek yok bence.....

Benim Eşim de Bir ara internete sardı bende dört duvar arasında olan bi insanım Yanına gittim dedim ki ben evde yalnızım sıkılıyorum yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü eşyaları yerleştir temizlik yap başka birşey yok Tv izliyorum kendi başıma çay demledim yanında Şu var bu var gel hadi Beraber yiyelim Sıcacık çayımızı içelim napacaksın nette hep aynı şeyler dedim. Çayı yiyecekleri getirdim baktım hem benle hemde pc le uğraşmaya calısıyor Cektım Pc nin Fişini geldi oturdu hemen yanıma sohbet ettik gülüştük naz yaptım biraz cilve yaptım sevgi gösterdim Ayıştık boğuştuk birbirimizi gıdıkladık uykumuz geldi birbirimize sarılarak uyuduk. Surat Assaydım veya kızıp bağarıp çağırsaydım kavga ederdik Küserdik Ben Sinirlenince Çok pislik manyak derecesinde oluyorum ve hırsslandıkca hırslanıyorum Hem kendimi yatıştırıyorum hemde Eşimi kendime bağlıyorum. Ben Bağarıp çağırmaya baslarsam kendimi kontrol edemem hemen öfkelenirim gerek yok bence.....
Sen nezamandir evlisin?:))

her yerimiz iletişim aracı doldu taştı. aynı anda yüzlerce kişiyle görüşebiliyoruz. teknolojik kabiliyetlerimiz artarken gerçek iletişim kabiliyetimiz azalıyor. yaygın bir durum bu... ama sorunun bir kaynağı olmalı bence şu durumda...
mesela internet neden cazip geliyor?
hiç yaptığınız özel bir şey yok mu?
ne zamandan beri bu şekilde hayatınız?

5 yıllık evliyim sanki bir rüzgar gibi geçti çok üzgünüm arkadaşlar neden bu kadar hızlı zaman eşinize sarılın sevdiğinizi söyleyin sürekli seni seviyorum deyin biz eşimle çok deriz kızımız da bizden etkilendi sabah kalkarken akşam yatarken seni çok seviyom baba seni çok seviyom anne kısacası sürekli sevginizi ilginizi ona yönlendirin sevilmek güzeldir eşinize hissettirin..

5 yıllık evliyim sanki bir rüzgar gibi geçti çok üzgünüm arkadaşlar neden bu kadar hızlı zaman eşinize sarılın sevdiğinizi söyleyin sürekli seni seviyorum deyin biz eşimle çok deriz kızımız da bizden etkilendi sabah kalkarken akşam yatarken seni çok seviyom baba seni çok seviyom anne kısacası sürekli sevginizi ilginizi ona yönlendirin sevilmek güzeldir eşinize hissettirin..

ne kadar güzell inş bende öyle güzel 5 yıar geçirmek istiyorum sizde bu şekilde devam edersiniz inş.ama bunlar tek taraflı olmuyorki canım seni seviyorum demek zor değil bunu yapıyorum zaten ama orda kalıyor gerisi beni üzen de bu :(

Henüz 4 aylık evlisiniz...
Sizin şimdi yapışık ikiz gibi olmanız gerekirdi.
Eşinle nasıl geçiriyorsunuz vaktinizi.
Mesela o işten geliyor yemek yiyorsunuz sonra?
Çay demleyip beraber karşılıklı içip sohbet etmeyi deneseniz.
Yada film indirip izleseniz.
Bir arkadaımda da bu sorun vardı.Psikiyatra gitti.
Doktor evde sorumluluk almasını sağla demiş.
Konuşsan.Ben böyle kendimi yalnız hiseediyorum.
Seninle oturup konuşmak beraber tv izlemek çay içmek oyun oynamak istiyorum de.

Daha 4 aylık evliymişssiniz.. Bu işte anormallik var tabi..
Eşim peşimden ayrılmaz benim. Sorun belki sizdedir, hiç düşndünüz mü eksileri?

ben olsam bilgisayarı bozardım , zoraki sen surat astın diye ilgilenilmezki , ya bu süreçte bi ilgi alanını bulcaksın birlikte film izleyelim ,tavla atalım yada güzel bi sofra kurayım vs... netten yavaş yavaş uzaklaşıcak eski alışkanlığı belli ki , birde sen çalışmıyorsun sanırım eşinden fazlasını bekliyor olabilirmisin akşama kadar sıkıldığın için falan

:16: yeni evLisiniz daha demekki bekarlık hayatından çıkamayan tiplerden ßuda... arkadasımda 6 aylık evli daha yeni yeni eşi evliliğe alışmaya basladı :) ÖnceLikle ßulaşığını vs baska ßişeyini yapana kadar eşine izin ver... Aşkm sen pcyle oyalan birazda bende mutfağı toparlayım birlikte çay içeriz diye. Sonra çayları getir yada ne istiosanız oNu tw karsısna geçin hadi aŞkım bekliyorum ama diye. ilk sıralar üf püf şeklinde gelebilir yada çayımı buraya getir diyebilir. kırıLma bikaç gün daha şirince tekrarla öp sarıL lütfeen :( ben seninle sarılıp oturarak çayımı istiyorum ama vs şeklinde şeyet:) öyle öyle düzeliyorlar canım. anlıcağın çocuk gibi bi süre evliliğe alıştırıcaksın bu tipleri

Back
X