Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldattığına emin olman için takibe alman lazım. ve aldatıyorsada boşanmakda öyle kolay değil ama sensizliğe bırakmalısın bir müddet.
suan ben memleketımdeyım cocuklarımla beraber esımde evde gelmek ıstıyorum dedım bayramdan sonra dedı bana parası yokmus bılet alacak ama hergun arabaya atlayıp sahıle gıdıyor ne zaman arasam denızdeyım dıyor bana yanı bensızlıgınde keyfını suruyor adam
suan ben memleketımdeyım cocuklarımla beraber esımde evde gelmek ıstıyorum dedım bayramdan sonra dedı bana parası yokmus bılet alacak ama hergun arabaya atlayıp sahıle gıdıyor ne zaman arasam denızdeyım dıyor bana yanı bensızlıgınde keyfını suruyor adam
guzelım aılenden borc para alamazmısın bı aksam hıc haber vermeden gıt bakalım ne yapıyor yada aılene durumu anlat gıdın haber vermeden bı kac gun takıp edın varmı oyle bısey yokmu emın olur ınsallah yoktur allah yardımcınız olsun cok zor bı durum
canım, tabı gıdebılırım ben adamı yokluyorum ve adamda guzel guzel sen gelme benım keyfım yerınde dıyo
Benim başıma geldieskisi gibi arayıp sormuyor msj atmıyordu..en ufak birşeyde sinirleniyor ve bana hiç birşey anlatmıyordu..Sonra bana bunu onun yakın bi arkadaşı söyledi,seni aldatıyo diye..çok kötü bi durum..umarım yanılıyorsundur.
Boyle acı tecrubesı olan var mı? Nelerınden suphelendınız? Okadar arastırdım karıstırdım Cogu bana uyuyo ama bı turlu ıspat olmuyo kızlar tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum