erkeklerın aldattıgını nasıl anlarsınız

isra23

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
21
1
16
İzmir
Boyle acı tecrubesı olan var mı? Nelerınden suphelendınız? Okadar arastırdım karıstırdım Cogu bana uyuyo ama bı turlu ıspat olmuyo kızlar tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum

Basıma gelmedı cok sukur ama cevrenme yakınlarıma sahıt oldum.en oncelıkle hareketlerı degısıyor sana karsı davranısları ne bıleyım bulusma zamanlarınız telefon sıfrelerı hemen sınırlenmeler ve ıkılemlı konusmalar cok oluyor.sende nasıl supheler var pekı? ıns boyle bırsey yoktur.

gercektende oyle telefonuna yaklastırmıyor. ozel sektorde calısıyor esım dunya kadar ıs alıyor ama bı turlu evın ıdaresını yapamıyor. her hafta berberden cıkmıyor yaaa oyle cokkı aslında ama bı turlu yakalıyamıyorum.Hatta bı ara dedekteıf bıle tutmayı dusundum aradım gorustum bıraz fazla para ıstedıler oda sorun degıldı ama degermıydı bılemedım yakalatsam ne yapacam onuda bılemıyorum bosansam ıkı cocukla yaaa cok karısık ne bıleyım aldatıldıgım kesın aslında da sonunda ne olur onu bılemıyorum bosansam bı dert bosanmasam bı dert

Aldattığına emin olman için takibe alman lazım. ve aldatıyorsada boşanmakda öyle kolay değil ama sensizliğe bırakmalısın bir müddet.

Aldattığına emin olman için takibe alman lazım. ve aldatıyorsada boşanmakda öyle kolay değil ama sensizliğe bırakmalısın bir müddet.

suan ben memleketımdeyım cocuklarımla beraber esımde evde gelmek ıstıyorum dedım bayramdan sonra dedı bana parası yokmus bılet alacak ama hergun arabaya atlayıp sahıle gıdıyor ne zaman arasam denızdeyım dıyor bana yanı bensızlıgınde keyfını suruyor adam

suan ben memleketımdeyım cocuklarımla beraber esımde evde gelmek ıstıyorum dedım bayramdan sonra dedı bana parası yokmus bılet alacak ama hergun arabaya atlayıp sahıle gıdıyor ne zaman arasam denızdeyım dıyor bana yanı bensızlıgınde keyfını suruyor adam

Benim başıma geldi:ssz:eskisi gibi arayıp sormuyor msj atmıyordu..en ufak birşeyde sinirleniyor ve bana hiç birşey anlatmıyordu..Sonra bana bunu onun yakın bi arkadaşı söyledi,seni aldatıyo diye..çok kötü bi durum..umarım yanılıyorsundur.

Eşinizi yalnız bırakmasanız.. İnşallah sadece kuruntudur içinizdeki. Ama bir şey varsa da oturup konuşmak uymuyorsa bırakmak lazım aldatmadan önce.

enteresan oraya parası varda sanamı yok evet bi çelişki var bencede. senin hemen gitmen lazım bence

guzelım aılenden borc para alamazmısın bı aksam hıc haber vermeden gıt bakalım ne yapıyor yada aılene durumu anlat gıdın haber vermeden bı kac gun takıp edın varmı oyle bısey yokmu emın olur ınsallah yoktur allah yardımcınız olsun cok zor bı durum ?

ve bısey daha sormak ıstıyorum evlı bı adam 1.5 sene (afedersınız) karısına el surmeden durabılırmı evet dersenız kesınlıkle kuruntu yaptım dıyecem bende (Hamılelıgımın basında bıttı ılıskımız oglum sımdı altı aylık) hamılelıkte gırse araya bılemıyorum sanmıyorum kı bı erkek durabılsın ne bıleyım ıste of yaaa galıba benım evlılıgım bıttı.

guzelım aılenden borc para alamazmısın bı aksam hıc haber vermeden gıt bakalım ne yapıyor yada aılene durumu anlat gıdın haber vermeden bı kac gun takıp edın varmı oyle bısey yokmu emın olur ınsallah yoktur allah yardımcınız olsun cok zor bı durum
canım, tabı gıdebılırım ben adamı yokluyorum ve adamda guzel guzel sen gelme benım keyfım yerınde dıyo

Benim başıma geldi:ssz:eskisi gibi arayıp sormuyor msj atmıyordu..en ufak birşeyde sinirleniyor ve bana hiç birşey anlatmıyordu..Sonra bana bunu onun yakın bi arkadaşı söyledi,seni aldatıyo diye..çok kötü bi durum..umarım yanılıyorsundur.

ne yaptınız peki arkadaşınızdan duyunca?

Boyle acı tecrubesı olan var mı? Nelerınden suphelendınız? Okadar arastırdım karıstırdım Cogu bana uyuyo ama bı turlu ıspat olmuyo kızlar tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum

ne çıktı isra birşey çıktı mı eşinle ilgili temmuzdn bu yana?

nerden anlasilir?
-telefonlara bakmamalar
-hic arayip sormaz
-ilgisiz olur
-gözlerini kacirir
- yine telefonunu inceleyemezsin
-eskiden kullandigi kelimeleri kullanmaz(tatlim askimvs)
-kisaca sana hic vakti yoktur
bil ki adam seni istemiyordur

özel bi çaba göstermeye gerek yok . kendilerini çabuk ele vardikleri için üzüntünün yanına bir de yorgunluk eklemeyin derim ben.

çizgisi değişiyor

yani eskiden çok iyiyse soğuklaşıyor , yada normalse o vicdan azabı ile çok iyi davranıyor . Ne kadar fırsatçılar :(

Back
X