Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle bir durum var ama bakanlarıda çok gördüm.Çekici geliyor galiba ve şüpheledikten sonra arastırdım böyle bişey var. Hatta denedim bile gercegi görmek adına. Çarsıya cıktıgımda topuklu bir terlik giydim siyah ve ayaklarıma pedikür yaptırdım kırmızı ojeyle çıktım yola. gercekten dikkat edince bakan çok oldu.Dost başa düşman ayaga sanırım:) fesat bunlar fesat
Mrb arkadaslar bir forum sitesinde okumustum erkeklerin kadınlar üzerinde çekici buldugu ve baktıgı bölgelerden biri ayaklarımızmış. Bu konuda bilgi sahibi olanların yorumlarını almak isterimşakkıdı
Şöyle bir durum var ama bakanlarıda çok gördüm.Çekici geliyor galiba ve şüpheledikten sonra arastırdım böyle bişey var. Hatta denedim bile gercegi görmek adına. Çarsıya cıktıgımda topuklu bir terlik giydim siyah ve ayaklarıma pedikür yaptırdım kırmızı ojeyle çıktım yola. gercekten dikkat edince bakan çok oldu.Dost başa düşman ayaga sanırım:) fesat bunlar fesat
Bak sen çarşıya açık bir kıyafetle git,mesela göğüs dekolte ya da bacak dekolte..Şöyle bir durum var ama bakanlarıda çok gördüm.Çekici geliyor galiba ve şüpheledikten sonra arastırdım böyle bişey var. Hatta denedim bile gercegi görmek adına. Çarsıya cıktıgımda topuklu bir terlik giydim siyah ve ayaklarıma pedikür yaptırdım kırmızı ojeyle çıktım yola. gercekten dikkat edince bakan çok oldu.Dost başa düşman ayaga sanırım:) fesat bunlar fesat