erkeklerin bişeyden rahatsız olduğunu bile bile yapmasıı!!!!!

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
erkek arkdaşımla aynı sınıftaydın üniverstede sınıftaki bi kızdan nefret ediyodum erkek arkdaşıma davranışları hoşuma gitmiyodu sürekli kur yapar gibi espriler şakalaşmaya çalışmalar bu konu yüzünden cok tartıstık cok yıprandık okul zamanı sımdı ayrı sehırlerdeyız arasıra gorusuyoruz o kızda o sehırde ve ısyerı yakınmıs karsılasmıslar 20 dakıka muabbet etmısler kavga ettım cok sınırlendım solemeseydım solemezdım dıyo bıde bankada sıra beklıyomusmus o kızda otobus beklıyomusmus konusmak zorunda kalmısmıs nefret edıyorum bu konudan sıkıldım artık bukadar kızıdıgımı uzuldugumu bıldıgı halde neden ıkı kelıme edıp slm verıp cekıp gıtmedın dıye bagarıp cagardım en sonunda telefonu kapadı sınırlenıp offff bıktım yaa ınsn uzak durur benım ıcın ne dusunurse dusunsun kızda ben olsam onun kızıdıgı kısıye surat bıle yaparım yaa nıyee o benım yaptıgım kadar fedakar deıl .

erkekler ve fedakarlık ? çok az erkekte bulunur o canım .. ama bana okadar sakıncalı gelmedi açıkcası..:26: söylemeyebilirdi ve haberin olmazdı.. dürüstmüş en azından ..

dürüst olmasa zaten onu seçmezdim oda benı secmezdı tatlım karsılıklıdır durustluk o ole olmasaydı bısekılde anlardım ama cok sınırlıyım suan bana gore sakıncalı kızz heran yılıscakmıs gıbı hareketlerı var yanımdayken bıle cekınmıodu rahatsız oldugumu gostermeme raggmen arkdaısma cok kızgınım bunu bıle bıle tamam yabanı gıbı davranmasına gerek yoktu ama kızdıgımı sevmedıgımı bılıyo ıkı kelıme edıp bı bahane bulup cekılebılrdı nıye bole bu cocouk nıyee anlamıorum off.

arkadaşlar bişeyler yazın cok sınırlyım suan bana ıyı gelcenızı dusundum farklı bakıs acılarına ıhtıyacım var lutfen

sakinles....
hemen fevri davranma ortada hic birsey yok ki hemen alev aldin, tmm sinirlenmekte haklisin ama dur biraz.. Herhalde mesajin erkek arkadasina iyi gecmedi, Alirsin sevgilini karsina acik acik anlatirsin derdini ve onunda fikrini alirsin.. bukadar kopurme.. ona gore adimini atarsin.

haklisin ben de istemezdim 20 dakika onaylamadigim biriyle konussun, bahane bulup gitmesi gerekir. soylemeyebilirdim de ama soyledim diye bazen benim erkek arkadasim da yapiyo. he aferin zaten yapman gereken sey bi de kendini bunla savunup odul mu bekliyosun diyorum. neyse haklisin hakli olmasina ama tepkini koymussun zaten o da anlamistir artik daha fazla kendini sinir krizine sokma, unutup rahatlamaya calis. bi daha konusu acilirsa bu sefer kavga ederek degil de yine de soyle sert bi sekilde uyarirsin bi daha da yapmaz.

ya kızlar ben bu konu yuzunden kackez tartıstım artık anlasa yapmaz anlamıyo ıste nıye bunu yapıyo anlamıyorum benı uzmeye nıye calıssınkı dıyorum off yaa cok yoruldum cok kızıorum bunu bana yapıyo dıye

hosuna mi gidiyor acaba? bazilari oyle, ilgi gorme soz konusu olunca bayila bayila yaparlar. Cocuk gibi davrananlar eger ki (bunu dilemek istemem) onun yaptigi hataya donusurse daha sonra pisman olabilirler.
Allah sabir versin.

Son düzenleme:
Canım seni çok iyi anlıyorum. Bizde sevgilimle aynı üniversitede okuduk. Sevgilimden hoşlandığını düşündüğüm bir kız vardı. Kızı ne zaman görsem sinir oluyordum. Ben 1 dk sevgilimin yanından ayrılsam kız yanında bitiyordu. (kızla biz tanışmadan önce arkadaştı zaten. Benden sonra tanışmadı yani.) Deli oluyordum ama ben şanslıydım. Sevgilim bana tek laf ettirmedi bu konuyla ilgili. Kızı msndir saglik.gov.trtur her yerden sildi. Kız okulda gelip zorla konuşmaya çalıştığında tersliyordu. Sonunda kız kendi kendine yokoldu gitti. Böyle kızlara gerçekten sinir oluyorum. Sevgilim fırsat verseydi utanmadan bizi ayırırdı buna eminim.
Canım sevgilin gerçekten yanlış birşey yapmış. Sen istemiyorsan konuşmayacak o kızla bu kadar basit ya. Empati kurmasını söyle. Gözünü korkut iyice. Bir daha o kızla konuşmaya çekinsin. Seni kaybetme korkusu yaşat biraz canım

Son düzenleme:
canım sevgılım onunla zaten arkdas deılkı msnı faceı hıcbıseyı yok telı vs ama okuldan dolayı tanısıtıgımızdan karsılasınca slm vermıs bıde o bankaya gıdıyomus oda duraga bırlıkte yurumusler muabbet etmısler slm vermesını anlarım sonucta aramızda tartsma gecmedı sadece ben hareketlerını sevmıyorum bende olsa slm verırım ama yol boyunca yurumesıne kızdım mecbur kaldım dıyo ben zaten tavrımı koydum suan konusalımd edı gerek yok sen benı hıiçe saydın dedım buyutulcek bı konu deıl sankı gorustummu bulustummu karsılastık dedı dınlemedım bukadar kavgadan sonra gordugun an uzaklasman gerekırdı dedım tavrımı ıyıce koydum konusmuyorum bıda yapamasın dıye

valla size anlatmış olması, zaten kötü niyeti olmadığını gösteriyor bence. hatta bilhassa sizin ilginizi çekmek için bile anlatmış olabilir :) sakinleşin bence, tavrınızı korumaya devam edin bu konuda; ama bir daha böyle bir karşılaşma olursa size yine söylemesini sağlamak için de, bu defa çok üstüne gitmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…