erkek arkdaşımla aynı sınıftaydık üniverstede sınıftaki bi kızdan nefret ediyodum erkek arkdaşıma davranışları hoşuma gitmiyodu sürekli kur yapar gibi espriler şakalaşmaya çalışmalar bu konu yüzünden cok tartıstık cok yıprandık okul zamanı sımdı ayrı sehırlerdeyız arasıra gorusuyoruz o kızda o sehırde ve ısyerı yakınmıs karsılasmıslar 20 dakıka muabbet etmısler kavga ettım cok sınırlendım solemeseydım solemezdım dıyo bıde bankada sıra beklıyomusmus o kızda otobus beklıyomusmus konusmak zorunda kalmısmıs nefret edıyorum bu konudan sıkıldım artık bukadar kızıdıgımı uzuldugumu bıldıgı halde neden ıkı kelıme edıp slm verıp cekıp gıtmedın dıye bagarıp cagardım en sonunda telefonu kapadı sınırlenıp offff bıktım yaa ınsn uzak durur benım ıcın ne dusunurse dusunsun kızda ben olsam onun kızıdıgı kısıye surat bıle yaparım yaa nıyee o benım yaptıgım kadar fedakar deıl .
acaba yanlıs yeremı actım dıye bdıaha actım bı kez daha boyle olmustu bır derdım vara acınca cvplar geldı cok ıhtıyacım oldugundan ıkıncı kez actım:Skonuyu iki kez acmisin canim
etrafta bu basit kızlardan çok erkek ile muhabbet edince bunların özgüven duygusu gelişiyor kız kızada arkadan bıçaklıyor erkek ne yapsın ?gorusme dıye bısey yok face e bıle ekletmedım bend eeklemedım analsın tavrımı kız dıye sadece bankada ısı varmıs erkek arkdasımın o gıderken odaa otobusmu ne beklıyomus erkek arkdasımda sırasını beklıyomus bankada sırası vardı sanırım cok ole konusmuslar bana neler konutugnu anlatmaya basladı benı falanda sordu ama benn gercekten cok ısnırlendım ılk bastaa cok tepkı vermıyım dedım sonra dayanamadım napıyım bunu kackez yasadık okuldaykende kız gelıp laf atıodu konusuodu bende kızıyodum suan kızmamın tek sebebı selam verıp ıkı uc cumleden sonra yanından ayrılmaması belkıde sıramı beklıyorum deıdıgı ıcındır kalkamamıstır bılmıyorum ama nolursa olsun bukadar tartsma yasadık dıkkat etmesı hemen kesmesı gerekırdı muabbetı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?