Erkeklerin bişeyden rahatsız olduğunu bile bile yapmasıı!!!!!

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
erkek arkdaşımla aynı sınıftaydık üniverstede sınıftaki bi kızdan nefret ediyodum erkek arkdaşıma davranışları hoşuma gitmiyodu sürekli kur yapar gibi espriler şakalaşmaya çalışmalar bu konu yüzünden cok tartıstık cok yıprandık okul zamanı sımdı ayrı sehırlerdeyız arasıra gorusuyoruz o kızda o sehırde ve ısyerı yakınmıs karsılasmıslar 20 dakıka muabbet etmısler kavga ettım cok sınırlendım solemeseydım solemezdım dıyo bıde bankada sıra beklıyomusmus o kızda otobus beklıyomusmus konusmak zorunda kalmısmıs nefret edıyorum bu konudan sıkıldım artık bukadar kızıdıgımı uzuldugumu bıldıgı halde neden ıkı kelıme edıp slm verıp cekıp gıtmedın dıye bagarıp cagardım en sonunda telefonu kapadı sınırlenıp offff bıktım yaa ınsn uzak durur benım ıcın ne dusunurse dusunsun kızda ben olsam onun kızıdıgı kısıye surat bıle yaparım yaa nıyee o benım yaptıgım kadar fedakar deıl .

bazen durulamiyor heralde,yani kur gibi diyorsun hani acikca sevgilinize birsey deseydi
o zaman konusmamasi gerekirdi,ne bileym bazen insan mecburuyetten konusuyor heralde

Yasaklar her zaman cazip gelir, bu kadar üstelemeyin, eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın derim ben.

bırıne kızsa dahı karsılastgında surat yapamayn bırısı benım sevgılım tamam mecbur kalmıs olabılır ama 20 dakıka konusmak zorunda deıldı ıkı laftan snra bı bahane bulup bankaya gırebılrdı sıra beklıorum demıs sanırım bana telde bugun sevmedıgın bırıyle karsılastım dıye basladı cumleeye hemen tahmın ettım snra soledıgıne pısman oldu ama hakettı kızıdıgmı bıle bıle ınsan okadar konusurmu ılk bas sakın gıı sordum nekadar konsutunuz falan dıye ole soledı snrada solemesem solemezdım dıyo sankı bu bı bahane benn aynı seyı yapsamm benı ıkaz etse dınelemesem 20 dakıka konussamm kıyamet kopardı bu kız yuzunden akckez tartstık ınsan bıraz dıkkat eder ya herdefasında yapısı boyle dıye alttan aldım ama artık bıktım bıde telı kapadı sınırlenıp buna dahada cok kızdım nedemek telı kapamak yaa napıcam ben kızlar bı fıkır verın

aklınca dürüstlük yapmıs ama kız arkadasının hoşlanmadıgı bırısıyle görüşmesi ve bunu kız arkadasına söylemesı bence kıskandırmak amaçlı gibi ....ne mecburiyetı varmıs acaba konusmak zorunda kalmıs ne konustuklarını söyledımı peki

Bir daha konuştuğunu da söylemez, uzaktaymışsınız da ruhunuz duymaz..

gorusme dıye bısey yok face e bıle ekletmedım bend eeklemedım analsın tavrımı kız dıye sadece bankada ısı varmıs erkek arkdasımın o gıderken odaa otobusmu ne beklıyomus erkek arkdasımda sırasını beklıyomus bankada sırası vardı sanırım cok ole konusmuslar bana neler konutugnu anlatmaya basladı benı falanda sordu ama benn gercekten cok ısnırlendım ılk bastaa cok tepkı vermıyım dedım sonra dayanamadım napıyım bunu kackez yasadık okuldaykende kız gelıp laf atıodu konusuodu bende kızıyodum suan kızmamın tek sebebı selam verıp ıkı uc cumleden sonra yanından ayrılmaması belkıde sıramı beklıyorum deıdıgı ıcındır kalkamamıstır bılmıyorum ama nolursa olsun bukadar tartsma yasadık dıkkat etmesı hemen kesmesı gerekırdı muabbetı

Bu gibi durumların tek çözümü vardır kıssasa kıssas.Benim taktiğimdir bu..Nişanlımda bilirki o bişey yaparsa banada aynı şeyi yapma hakkı doğar..Banada seni kıskandırmak için özellikle söylemiş gibi geldi umursama bence hatta sen sor nasıl görüşüyormusunuz filan die...

etrafta bu basit kızlardan çok erkek ile muhabbet edince bunların özgüven duygusu gelişiyor kız kızada arkadan bıçaklıyor erkek ne yapsın ?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…