Erkeklerin büyük yaş kadınlarla birlikte olmasııı !!!!

gamzhee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
64
0
36
İstanbul
selam kızlar;
benim 8 ay cıktııım erkek arkadasım benden ayrıldıktan sonra 26 yasında bir kızı kendine ayarlamaya calıstı ,biraz doğru biraz yalanla halletti bunu ,hatta kız yüksek lisans filan da yapıormus ,bazen benimkini kendi sınavlarına bile hazırlıormus.
daha sonra bunlar ayrılmıslar..

su an 30 yasında bir kadınla beraber ve kadının sehir dısında evi varmıs ,bir hafta sonu gitms ve cinsel ilişkiee girmisler..(bizimki milli olmus yanee:64: ) neyse hala onunla su an ,nereden bulupta tanısıor bilmiyorum ama bu beni hem soğutuor ,hem canımı acıtıyor ,düsündükce o kadınlarla ki hallerini hele cinsel iliski kısmını..

bu evrelerin hepsini atlatıp ,kafası yerine dönünce beni arar mı acaba aklınada ,yüreğinde..

demek istedikleriniz ,söyleyeceklerinizi paylasın lütfeeenn :(

Adam başkalarıyla yatıyo yatıyo hala sende sana dönmesini mi bekliyosun. Nasıl bir mide bu. Pes vallaha

adam başkasıyla olucak ve sana donmesını beklıyorsunn öyleemi hayret verici..gerçekten:53:

aaa rezalet bir durum!
Sen bunları bildigin halde hala umutlanıyor musun? :53:
Nasıl güvenebileceksin o adama?
Nasıl bir mide bu saskınım hala! :37:

Bu kadar birliktelikten sonra ; arkadaşının sana dönmesini beklemene bir anlam veremedim :53:

büyüğü küçüğü yok bu işin... şunu düşün bence..

evlisin, çocuğun var, eşin daha bakımlı, alımlı, kariyer sahibi başarılı biriyle bunu yapıyor

çok üzülürsün, çok aşağılanmış hissedersin...

2. alternatif...

evlisin, çocuğunda var eşin ipe sapa gelmez, çirkin, bakımsız birşey bilmeyen, konuşulanı anlamayan biriyle seni aldattı..

üzülürsün benim neyim eksik dersin...

en güzeli kaldır at onu. yoksa o seni atabilir... :19:
sende yeni konulara bakarsın terkedilmekle ilgili...:26:

Back
X