Evlensin gitsin bırak, sen kendi canını kurtar.Yeminlen bıktım bu abimden .
Şu meclis de şu torba yasayı bitiremedi gitti öğremen atamaları için hayatımdan bezdim beklemekten kurtulamadım
Gene muhattap olmadığım sabrettiğim abim
Evliliği sadece gece koynunda kadın olarak görüyor. Sadece cinsel ilişkiye girmelik görüyor .
İnsan olarak sadece yaptığı s.................
Yeminlen bıktım . Evlilikten nefret ediyorum. Ve böyle birinin abim olmasından nefret ediyorum.
Ve önünden sadece kitabı aldığım için gene vurdu. Kendisi sigara bırakma hapı içiyormuş . Siniri o yüzdenmiş anneme göre .
Allahım beni kurtar artık noluorb
Erkekler böyleyese ömrümün sonuna kadar bekar kalayım. İnanın bütün erkek cinsinden nefret ediyorum . Sanki hepsi sadece ilişkiye girmek için evlenmek istiyor diye düşünüyorum .
töbe ya abinizle muhabbetiniz çok tuhaf , cinsellikmi konuşuyorsunuz ne diye size anlatıyo ki neden evlenmek istediğini anlamadım.
abin evlensin süt dökmüş kediye döner ama sana yaptıkları aynen devam eder. karısına sökmez.Yeminlen bıktım bu abimden .
Şu meclis de şu torba yasayı bitiremedi gitti öğremen atamaları için hayatımdan bezdim beklemekten kurtulamadım
Evliliği sadece gece koynunda kadın olarak görüyor. Sadece cinsel ilişkiye girmelik görüyor .
Yeminlen bıktım . Evlilikten nefret ediyorum. Ve böyle birinin abim olmasından nefret ediyorum.
Ve önünden sadece kitabı aldığım için gene vurdu. Kendisi sigara bırakma hapı içiyormuş . Siniri o yüzdenmiş anneme göre .
Erkekler böyleyese ömrümün sonuna kadar bekar kalayım. İnanın bütün erkek cinsinden nefret ediyorum . Sanki hepsi sadece ilişkiye girmek için evlenmek istiyor diye düşünüyorum .
abin evlensin süt dökmüş kediye döner ama sana yaptıkları aynen devam eder. karısına sökmez.[/QUOTE
Kardeşine yapan sinirlenince karısına da yapar . Abim çok maymun iştahlıdır . Hevesi çabuk geçer .
agzı bozuk olması ayrı ama sırf cinsellik için evleniyor diye cıkarım yapmışsınız kendı kendınıze bu devirde cinsellik okadar ulaşılmaz değil artık istese evlenmeden de ulaşır atanında kurtulun inş. abinizden kahrını karısı çeksin artık karısına acıdım şimdi adam eder belki dişli birşeyse.Yok olur mu hiç öyle muhabbet
Ne zaman bana bulaşsa ağzında bu kelime hep s........... kendi ağzı o kadar bozuk ki ... Kendi konuşmalarından öyle anlaşılıyor kendisi nişanlı .. Beni tiksindirdi.
agzı bozuk olması ayrı ama sırf cinsellik için evleniyor diye cıkarım yapmışsınız kendı kendınıze bu devirde cinsellik okadar ulaşılmaz değil artık istese evlenmeden de ulaşır atanında kurtulun inş. abinizden kahrını karısı çeksin artık karısına acıdım şimdi adam eder belki dişli birşeyse.
abin doğru demiş..erkekler bunun için ve pis donlarını yıkayacak eve geldiği vakit önünde sıcak yemeği olacak dışarıda birilerine kızmışsa ona gücü yetmez eve gelip karısı ile kavga etmek için evlenir..ve evliyken evdeki karısını aldatmak bir erkeğe çok zevk verir..çocuklarının annesini sevmezler ama dışarıdaki şırfıntı için dünyayı yıkar cinayet bile işlerler..her erkek için demiyorum..erkeklerin 570 i böyle.Yeminlen bıktım bu abimden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?