• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin evliliğe bakışı böyle mi?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Yeminlen bıktım bu abimden .

Şu meclis de şu torba yasayı bitiremedi gitti öğremen atamaları için hayatımdan bezdim beklemekten kurtulamadım

Gene muhattap olmadığım sabrettiğim abim

Evliliği sadece gece koynunda kadın olarak görüyor. Sadece cinsel ilişkiye girmelik görüyor .

İnsan olarak sadece yaptığı s.................

Yeminlen bıktım . Evlilikten nefret ediyorum. Ve böyle birinin abim olmasından nefret ediyorum.

Ve önünden sadece kitabı aldığım için gene vurdu. Kendisi sigara bırakma hapı içiyormuş . Siniri o yüzdenmiş anneme göre .
Allahım beni kurtar artık noluorb
Erkekler böyleyese ömrümün sonuna kadar bekar kalayım. İnanın bütün erkek cinsinden nefret ediyorum . Sanki hepsi sadece ilişkiye girmek için evlenmek istiyor diye düşünüyorum .

O sana bi örnek olmuş işte canım ona göre evlilikten sadece cinsellik beklemeyenleri seçersin eş olarak..
Bi de malesef çoğu ilk etapta öyle görüyo, eşim dahil..
Ama başka güzelliklerini farkedince o geri planda kalıyo..
Ben şuan eşimden daha çok cinsellik düşünüyorum mesela :KK53:

Abinizle böyle bir muhabbete neden girdiniz?

Tabii ki nasıl siz tüm kadınları temsil etmiyorsanız, abinizinde bütün erkeklerin özet bir hali olması mümkün değil. Çeşit çeşit evlilikler var dünyada.

Şu meclis de şu torba yasayı bitiremedi gitti öğremen atamaları için hayatımdan bezdim beklemekten kurtulamadım

Evliliği sadece gece koynunda kadın olarak görüyor. Sadece cinsel ilişkiye girmelik görüyor .

Yeminlen bıktım . Evlilikten nefret ediyorum. Ve böyle birinin abim olmasından nefret ediyorum.

Ve önünden sadece kitabı aldığım için gene vurdu. Kendisi sigara bırakma hapı içiyormuş . Siniri o yüzdenmiş anneme göre .
Erkekler böyleyese ömrümün sonuna kadar bekar kalayım. İnanın bütün erkek cinsinden nefret ediyorum . Sanki hepsi sadece ilişkiye girmek için evlenmek istiyor diye düşünüyorum .
Evlensin gitsin bırak, sen kendi canını kurtar.
Nasıl bakıyorsa baksın, evlenince değişecek göreceksin.
Elin kızı bir yere kadar çeker onun egosunu.

töbe ya abinizle muhabbetiniz çok tuhaf , cinsellikmi konuşuyorsunuz ne diye size anlatıyo ki neden evlenmek istediğini anlamadım.

Yok olur mu hiç öyle muhabbet
Ne zaman bana bulaşsa ağzında bu kelime hep s........... kendi ağzı o kadar bozuk ki ... Kendi konuşmalarından öyle anlaşılıyor kendisi nişanlı .. Beni tiksindirdi.

abin evlensin süt dökmüş kediye döner ama sana yaptıkları aynen devam eder. karısına sökmez.

Çok saçma bir düşünce sırf bunu düşünerek evleneceği için de mutlu olacağını sanmıyorum affınıza sığınarak söylüyorum ki, kendisini baya baya yontması lazın

Yok olur mu hiç öyle muhabbet
Ne zaman bana bulaşsa ağzında bu kelime hep s........... kendi ağzı o kadar bozuk ki ... Kendi konuşmalarından öyle anlaşılıyor kendisi nişanlı .. Beni tiksindirdi.
agzı bozuk olması ayrı ama sırf cinsellik için evleniyor diye cıkarım yapmışsınız kendı kendınıze bu devirde cinsellik okadar ulaşılmaz değil artık istese evlenmeden de ulaşır atanında kurtulun inş. abinizden kahrını karısı çeksin artık karısına acıdım şimdi adam eder belki dişli birşeyse.

En çok geline üzülüyorum . Abimin yüzde 1 tanımıyor . Abim farklı gösteriyor . O kadar farklı davranıyor ki onların yanında . Acaba nikah dan sonra evliliklerin senesinin 1 yılında ne olacak ?

Kız kardeşine sinirlenince vuran evlenince ne olacak ? Ama tabi kadın farklıdır . Demi eli ona mahkum .:(

İşte kadın aynı kadın ama gelin çıkar der hakettim . Ama sonuçta kendi de bir kadın kendi de kızkardeş..

Kadın milleti bir tuhaf zaten .

agzı bozuk olması ayrı ama sırf cinsellik için evleniyor diye cıkarım yapmışsınız kendı kendınıze bu devirde cinsellik okadar ulaşılmaz değil artık istese evlenmeden de ulaşır atanında kurtulun inş. abinizden kahrını karısı çeksin artık karısına acıdım şimdi adam eder belki dişli birşeyse.

ağzı buzukluk cinsellik ilişkisin tam açamadım ifade edemedim burada o kelimeleri yazmaya dilim varmıyor .
Ama evlenince senide s........ demesi . Bu kadar aşağılık tiniyetsiz bir insan . Babam kalp hastası zaten napsın . Bir girişse ölür . Hep ağzında s............ abi olacak şahsiyetin. :(

Libidosu yüksek olabilir.
Bu durumda enerjisini farklı aktivitelere kanalize ederek dengelemesi gerekir.
Kendini yetersiz hisseden kişilerde de cinselliği ön plana çıkarma eğilimi vardır.

evliliğin önemli bölümü cinsellik olsaydı emin ol biz çoktan ayrılmıştık..

:confused: kımılerı böyle bakar
:cool: kımılerı böyle bakar
:63: kımılerı boyle bakar

:KK15: abınde boyle yapar sen nıe dert edıosun secenek cok sec beğen

Herkek erkek evliligi böyle gormez.
Senin abinin sorunlari var sanirim, Evlendikten sonra süt dokmus kediye doner meraklanma.
Ama bu durumda Annen nasil sana?
Abinin sirtinimi tutuyo oda ?

abin doğru demiş..erkekler bunun için ve pis donlarını yıkayacak eve geldiği vakit önünde sıcak yemeği olacak dışarıda birilerine kızmışsa ona gücü yetmez eve gelip karısı ile kavga etmek için evlenir..ve evliyken evdeki karısını aldatmak bir erkeğe çok zevk verir..çocuklarının annesini sevmezler ama dışarıdaki şırfıntı için dünyayı yıkar cinayet bile işlerler..her erkek için demiyorum..erkeklerin 570 i böyle.

Back
X