erkeklerin FACEBOOK sevdası.Önerilerinizi bekliyorum

kızlar onun facebook adresini açmasına izin verdim.ama ben kapadım.kendiminkinin açık olmasını istemedim.en çok bensiz daha ne kadar facebookta takılabilicek onu merak ediyorum.başta biraz sinirlendiğimi belli ettim."sen çok etkileniyorsun aşkım,en iyisi bende kapatıyım" dedi "gerek yok kapama sen istiyodun sonuçta açık kalmasını" dedim.şuan açık.bakalım daha ne yapıcak.kendi facebookumu açmamı istiyor şimdi.ama açmıcam.gerek yok luzumsuz insanları takip etmeye.değil mi??

Facebook hesabını kapattırmak yada kısıtlamalar yapmak inanın hiç önemli değil,mesela sizin dediklerinizi uygulasa tamam deyip kapatsa ama sahte kimliklere bürünüp başka adres alsa hoşunuza gider mi ? Neleri var yani bütün hesaplarının şifresini bildiğim halde sahte isimle karşıma çıktı sevgilim dediğim adam... Durum bu kadar acı.O yüzden baskıyla değil de kendi kafasında bitirsin bazı şeyleri daha olumlu olur sonuçları inanın.

zateeenn su faceeebookkkk sınırr edıorr benııı.. maşşallaah o şahıs tanıdık veya tanımadık yada 1 kere bıle gorse hemen eklıorrrr...

anlamadm yanıııı amac arkadas lıstyesını doldurup bakın ben cok sosyalım demekkmııı anlayamadım yaniiiiiiiiiiiiiiii... siniirrrrrrrrrr cojukk!!!

Vallahi bende çok çektim bu site yuzunden Allah bilio ger gun kavga çıkıodu adam artık fake hesapları ekleyıp fotograflarını filan begenıodu ayrıldık 1 yıl oldu özlüorum arıorum onu ama yapıcak bişy yok :(

Benim de vardı facebook hesabım,onun da.

Ama aynı yolda yürümeye başladıktan sadece 1 gün sonra ben hesabımı kapattım.

Neden kapattın diye sordu.

Lüzumsuz tartışmalar yaşamak istemiyorum kapattım,dedim.

Sağolsun sevdicek de facebook delisi çıkmadı.

Sen kapattıysan ben de kapatayım,dedi kapattı.:6:

Eğer senin yüzüne sürekli vuruyorsa,açsın bırak.

Dediğin gibi ne olacaksa olsun.

Hakkında hayırlısı,umarım üzülmezsin.:6:

kızlar müjdeeee kapadı o da hatta ben hiç bişey demedim.sen üzülme aşkım kafana çok takıyorsun böyle şeyleri sorun yapmak istemem kapatıyorum dedi

ohhh iyi olmu kapatmışş :) valla resmlerine baktım çok güzel kızsınn aklının başkasına gitme ihtimali düşük sıkma canını. özgüvenini ona sürekli göster. bunu çok etkisi var.

Kişisel görüşüm facebook son derece gereksiz ve çirkin bir paylaşım alanı, sevenler olabilir görüşlere saygılıyım

Forumlarda okuduğum kadarıyla fazlaca kavgaya sebep oluyor,

Ama bence sorun sadece facebook değil, sorun dozu aşmış kıskançlık. Birinin erkek arkadaşını beğenmesi,eklemesi falan insanı çılgına çeviriyorsa bunda bir tuhaflık var. Erkek buna cevap vermiyorsa, başka birilerine yeşil ışık yakmıyorsa çok da üzerine gitmemeli. İnsanlar facebook hesapları için değil, fazlaca kısıtlandıkları, hiç kendilerine ait alanları kalmadığı için sıkılıyorlar bence. Facebook bahane yani.

Hem aklı başka yere kayacak adam bunu her şekilde yaşar, telefonla,iş yerinde, bakkalda markette her yerde... Çok sıkı takip insanı bunaltır, kendim için düşünüyorum, öyle peşimde hafiye gibi bir erkek istemem, sürekli her yaptığımın kontrol edilmesi ağırıma gider, demek ki bana güvenmiyor diye düşünürüm ve öyle bir ilişkiyi yürütemem. Bir de bu açıdan bakarsanız belki sevgilinize hak verebilirsiniz. Her şey dozunda olmalı.

Back
X