• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin görüşme teklifini kabul etmediğimizde..

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
Sevgililerimiz bir hevesle görüşmek istiyor, biz ise görüşemeyeceğinizi, isterse yarın yada öbür gün uygun olduğumuzu söylüyoruz.. Bu durumda bize gıcık olup bizden soğuyorlar mıdır? bize bunun için tavır yapmaları normal midir?

Normalde her çağırışında giderdim çünkü, hayır deyince bozulduğunu hissettim ve sırf bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum.. nasıl davranmam gerektiğini hâlâ çözemiyorum.. Aslında istesem giderdim ama ne biliyim, iyi mi yapmışım kötüü mü kızlar?

Sevgililerimiz bir hevesle görüşmek istiyor, biz ise görüşemeyeceğinizi, isterse yarın yada öbür gün uygun olduğumuzu söylüyoruz.. Bu durumda bize gıcık olup bizden soğuyorlar mıdır? bize bunun için tavır yapmaları normal midir?

Normalde her çağırışında giderdim çünkü, hayır deyince bozulduğunu hissettim ve sırf bu yüzden onu kaybetmek istemiyorum.. nasıl davranmam gerektiğini hâlâ çözemiyorum.. Aslında istesem giderdim ama ne biliyim, iyi mi yapmışım kötüü mü kızlar?

bence ii yapmışsın seninde bi kişiliğin var onun kuklası deilsin ona hayırı göstermessen ilerde çok çekersin ayrıca sakın kaybetmek istemediğinide hissettirme yoksa çok çekersin...

İlişki fedakarlık ister,, düşüncelerinden, duygularından, isteklerinden fedakarlıktır bazen.. gerçekten değer veren sevgili sevdiğini zor durumda bırakmak ister mi hiç? bu yüzden kırar mı onu? onun yerine ''tamam hayatım sorun değil sıkma canını o zaman ilk fırsatta ihmal etme beni'' gibi konuşur en azından konuşması gerekir diye düşünüyorum..
Bu yüzden onu neden kaybedesiniz.. zaten bu yüzden gidicekse gitsin her istediğinin olmayacağını anlamalı..
ama ben sanmıyorum ki ayrılık olsun çünkü genelde evet dediğiniz için bir anda ''hayır'' demeniz rahatsız etmiştir onu.. 2 güne düzelecektir

Tabikide hayir dediğinde ilk bozulmuştur hayatım olmaz ama şu Su sebeple gorusemeyiz diye gercekten ortada neden varsa görüşemeyeceginiz acikladiysaniz problem olacağını zannetmiyorum.sonuçta hepimiz çalışan veya belli mesgalleri olan insanlariz ve günümuzde bu kadar koşturmaca varken gorusmek icin diğer zamanlarda cabada sarfetmissiniz bunu sevgilinizde anlayıp durum tatlilikla sonuçlanacaktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X