• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin Hepsi Mi Bencil?

BalikKraker

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
370
71
18
35
Denizli
Annemle babamin catismalari arasinda gecen bir cocuklugun ardindan tum umutlarimi hayatima girip beni mutlu edecek bir adamla yapacagim evlilige baglamistim ki simdi de bosaniyorum.

Babam annemin hislerini pek onemseyen bir adam olmadi pek. Hep anlasilmayi bekledi. Benim canim o ama bencil biri oldugunu dusunmusumdur hep yazik ki.

Esim de benzer bencillikte biri oldu cikti. Askin ilk zamanlari herkes mukemmel de aslolan evlilikte neyi ne kadar yapabildigin. Tavlama faslini dort dortluk yerine getirdi benim kocam, lakin kocalikta sinifta kaldi.

Simdi icim buruluyor arada bir. Babami cok seviyorum. Esimi de... Esimle yol ayrimina geldik dayandik, baba evine dondum 2 ay once.

Fakat goruyorum ki beyaz atli prensler bile bencil.

Filmlerin icine girebilseydim keske.

Cok degil, yuregime dokunacak bir adam hayal etmistim sadece.

Bana Allah yeter...

Hepsi bencil kadın fedakarlık yaptıkça daha da bencilleşiyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepsi bencil kadın fedakarlık yaptıkça daha da bencilleşiyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:46::46::46::46:
kesinlikle katılıyorum...
bi kadın el üstünde tutulmak istiyosa erkeğin iki katı bencil olmalııı...
nokta...

Annemle babamin catismalari arasinda gecen bir cocuklugun ardindan tum umutlarimi hayatima girip beni mutlu edecek bir adamla yapacagim evlilige baglamistim ki simdi de bosaniyorum.

Babam annemin hislerini pek onemseyen bir adam olmadi pek. Hep anlasilmayi bekledi. Benim canim o ama bencil biri oldugunu dusunmusumdur hep yazik ki.

Esim de benzer bencillikte biri oldu cikti. Askin ilk zamanlari herkes mukemmel de aslolan evlilikte neyi ne kadar yapabildigin. Tavlama faslini dort dortluk yerine getirdi benim kocam, lakin kocalikta sinifta kaldi.

Simdi icim buruluyor arada bir. Babami cok seviyorum. Esimi de... Esimle yol ayrimina geldik dayandik, baba evine dondum 2 ay once.

Fakat goruyorum ki beyaz atli prensler bile bencil.

Filmlerin icine girebilseydim keske.

Cok degil, yuregime dokunacak bir adam hayal etmistim sadece.

Bana Allah yeter...

canım, babamda gördüklerimi eşim de görmemek için annem gibi olmamaya çalışıyorum..
annem 4- 4lük çook fedakar bi kadındır...
ben hiiiç üstüne fazla sorumluluk almıyorum herşeyi eşime yaptırmaya çalışıyorum ki alışmasın...hep benden beklemesin..
yoksa eş değil yeri gelince kardeşi bile insanı enayi yerine koyabiliyo...

nasip kısmet bu işler ..
dilerin herşey yoluna girer ..
yeni hayatınızda başarılar ..

Aslında sadece erkekler değil bencillik bile karşılıklı ve çok uzun bir tartışma konusu :) severiz karşılık bekleriz bana göre buda bir bencillik kısacısı karşılığını istediğimiz veya istedikleri herşey bencillik :) açlık başıma vurdu affola :d

Kanatlarım var ruhumda..

Benim en buyuk hatam bu oldu iste. Feci fedakar oldum hep. Kendimden odun verdim.

Yazik bana ve benim gibilere...

Bana Allah yeter...

canım erkeklere ASLA fedakarlıkla yaranılmaz..ben bunu gördüm %90ında...
evliliğimin ilk zamanları ben de kendimden geçiyodum eşim için..
şimdi eskisi kadar önemsemiyorum onu, el üstünde tutuyo beni..
şuan ne aşamadasınız bilmiyorum ama geri dönüşü varsa bundan böyle dikkat edersin..

Son düzenleme:
Ayrılma sebebiniz ne tam olarak? Çocuğunuz var mı? Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayrilma sebebimizi 'Severek Ayrılmak' basliginda detaylica anlatmistim. Eften puften bir seydi ama korkunc bir hal aldi.

Cocugumuz yok hayir.

Vajinismusum ben.

Ki bu da sebeplerden kucuk bir tanesidir ama etkili de bir sebeptir...

Bana Allah yeter...

Vajinismus olduğunuzu söylemişsiniz, bu durumun ayrılığınızla ilgisi var mı?
Belki eşin değil sen sorun yapıyorsundur kafanda? Ve çözmek için uğraştın mı hi?
Ben kendi kendime yenmiştim ve bu hastalık insanı fena yıpratıyor bilirim.
Eğer sebep bu değilse, daha farklı şeyler varsa, nasip derim. Çünkü sevsen de birbirinizi yedikten yıprattıktan sonra o sevginin bi manası olmaz ki.

Diğer konunu okudum, bu işin hastalığınla bi ilgisi yok gibi.
Ama ben eşinle boşanmanı istemem şahsen. Tamam gerçekten ailesine uyduğu için büyük hata etmiş, ama oturulup konuşulacak şeyler bunlar.
Ailelerin gazına gelmeyin.
Mümkünse evliliğinizden soyutlayın aileleri.

Back
X