- Konu Sahibi BalikKraker
Annemle babamin catismalari arasinda gecen bir cocuklugun ardindan tum umutlarimi hayatima girip beni mutlu edecek bir adamla yapacagim evlilige baglamistim ki simdi de bosaniyorum.
Babam annemin hislerini pek onemseyen bir adam olmadi pek. Hep anlasilmayi bekledi. Benim canim o ama bencil biri oldugunu dusunmusumdur hep yazik ki.
Esim de benzer bencillikte biri oldu cikti. Askin ilk zamanlari herkes mukemmel de aslolan evlilikte neyi ne kadar yapabildigin. Tavlama faslini dort dortluk yerine getirdi benim kocam, lakin kocalikta sinifta kaldi.
Simdi icim buruluyor arada bir. Babami cok seviyorum. Esimi de... Esimle yol ayrimina geldik dayandik, baba evine dondum 2 ay once.
Fakat goruyorum ki beyaz atli prensler bile bencil.
Filmlerin icine girebilseydim keske.
Cok degil, yuregime dokunacak bir adam hayal etmistim sadece.
Bana Allah yeter...
Babam annemin hislerini pek onemseyen bir adam olmadi pek. Hep anlasilmayi bekledi. Benim canim o ama bencil biri oldugunu dusunmusumdur hep yazik ki.
Esim de benzer bencillikte biri oldu cikti. Askin ilk zamanlari herkes mukemmel de aslolan evlilikte neyi ne kadar yapabildigin. Tavlama faslini dort dortluk yerine getirdi benim kocam, lakin kocalikta sinifta kaldi.
Simdi icim buruluyor arada bir. Babami cok seviyorum. Esimi de... Esimle yol ayrimina geldik dayandik, baba evine dondum 2 ay once.
Fakat goruyorum ki beyaz atli prensler bile bencil.
Filmlerin icine girebilseydim keske.
Cok degil, yuregime dokunacak bir adam hayal etmistim sadece.
Bana Allah yeter...