erkeklerin ilk aşk takıntısı

angelita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
179
0
46
Çanakkale
kızlar bir şeyi çok merak ediyorum gerçekten fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Sorum şu ki ; Erkekler için aşık oldukları kadının ya da işte çok sevip değer verecekleri insanın onların ilk aşkı olması çok mu önemli? diğer bir deyişle bir erkek kız arkadaşının ondan önce kimseyle çıkmamış olmamasını mı ister? :44:
kendileri maaşallah el atmadık, çıkmadık kız bırakmıyolar ondan sonra da evleneceğimiz, aşık olacağımız insanın ilki olalım istiyorlar... Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :44:
ya da şu evlenilecek kız, eğlenilecek kız muhabbeti doğru mu gerçekten??? bu işin aslı astarı nedir buyrun enine boyuna tartışalım :40:
fikirlerinizi merak ediyorum :3:

Ya İlk Aşkı Kendileri Olmak İster Ama Bu Zamanda Zor..
Yok Değil Mutlaka Vardır Erkek Eli Değmemiş Kız Ama..
Dediğim Gibi Azınlıkta..:50:

Eğlenilecek ve Evlenilecek Kavramı BEnce de Var..
Erkek Olsam Sonuna Kadar Savunurdum Bu Durumu..

Ama Erkek Olsam, Oynaklarla İşim Olmazdı..
Benim de Bir Şerefim Var Değil mi Ama ?

Ya İlk Aşkı Kendileri Olmak İster Ama Bu Zamanda Zor..
Yok Değil Mutlaka Vardır Erkek Eli Değmemiş Kız Ama..
Dediğim Gibi Azınlıkta..:50:

Eğlenilecek ve Evlenilecek Kavramı BEnce de Var..
Erkek Olsam Sonuna Kadar Savunurdum Bu Durumu..

Ama Erkek Olsam, Oynaklarla İşim Olmazdı..
Benim de Bir Şerefim Var Değil mi Ama ?

evet size katılıyorum makara-kukara erkek olsam ben de seçici olurdum ki bayan halimle de seçici davranıyorum çünkü zaman gerçekten bunu gerektiriyor :53:
şahsen ben bayan olarak evleneceğim insanın ilki olmak isterdim ama tabi yok böyle bir dünya biliyorum maalesef ki :50: çok zor öyle bir erkek bulmak hele ki bu devirde... ben böyle düşündüğüme göre erkekler de böyle düşünüyordur diyorum ama bazı erkekler de güzel olsun da isterse kaşarın(çok afedersiniz ama başka tabir bulamadım) önde gideni olsun önemli değil diyor sanki :44: erkekleri çözmek zor...
düşüncelerinizi bekliyorum kızlar... erkek arkadaşından buna benzer bir şey duyan var mı? evlenecğim kişi ilk aşkım olsun diyen??

aşık olmak çok farklı birşey..
çıkmak diye bi kelime yazmışsınız erkek yada kadın fark etmez hayatında bi kaç kez flört ettiği insanlar olabilir ama bu onlara aşık oldukları anlamına gelmez
ne bilim lisede ilk flörtün olur ama aşık olmazsın sadece seversin vs...
benim düşüncemde aşk çok başkadır ve yine bana göre kimsenin ilk aşkı olmaz tek aşkı olur..

Erkeklerin "ilk aşk" olmak isteyip istemediklerini bilmiyorum ama diğer tüm konularda ilk olmak
istedikleri bir gerçek. İlk ben dokunayım, ilk ben öpeyim, el değmemiş olsun vs vs.
Sanki bunları yapanlar da kendileri değil. Neysee...

Erkek olsun kız olsun bir insanın sevdiği kişiyi başkasıyla düşünmeye tahammül edememesi
çok normal, onun ilk aşkı olmayı istemesi de normal. Faka bunu takıntı haline getirmek de
manasız bence. İnsan geçmişte başkasıyla ya da başkalarıyla bir şeyler yaşamış olabilir,
hata da yapmış olabilir, insan sonuçta.. Fakat eğer şuan seninleyse ve sen onu kabul ettiysen
seni ilgilendiren şuan yaptıklarıdır, geçmişte yaşadıkları değil.

Erkekler malesef bizden daha dar bakıyorlar bu konuda. Bu sanırım toplumumuzdan kaynaklanan
bir şey. Malum herşey erkeğe yakışır, erkeğin el kiridir kadının .... :19:
Bir kız olarak söyleyebilirim ki erkek olsam ben de ilk olmak isterim elbet. Fakat erkeklerin yemediği
halt kalmadıktan sonra böyle bir şey istemeye hakları yok:20:

Erkeklerin "ilk aşk" olmak isteyip istemediklerini bilmiyorum ama diğer tüm konularda ilk olmak
istedikleri bir gerçek. İlk ben dokunayım, ilk ben öpeyim, el değmemiş olsun vs vs.
Sanki bunları yapanlar da kendileri değil. Neysee...

Erkek olsun kız olsun bir insanın sevdiği kişiyi başkasıyla düşünmeye tahammül edememesi
çok normal, onun ilk aşkı olmayı istemesi de normal. Faka bunu takıntı haline getirmek de
manasız bence. İnsan geçmişte başkasıyla ya da başkalarıyla bir şeyler yaşamış olabilir,
hata da yapmış olabilir, insan sonuçta.. Fakat eğer şuan seninleyse ve sen onu kabul ettiysen
seni ilgilendiren şuan yaptıklarıdır, geçmişte yaşadıkları değil.

Erkekler malesef bizden daha dar bakıyorlar bu konuda. Bu sanırım toplumumuzdan kaynaklanan
bir şey. Malum herşey erkeğe yakışır, erkeğin el kiridir kadının .... :19:
Bir kız olarak söyleyebilirim ki erkek olsam ben de ilk olmak isterim elbet. Fakat erkeklerin yemediği
halt kalmadıktan sonra böyle bir şey istemeye hakları yok:20:

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: çok beğendim yorumunuzu teşekkürler paylaşım için :34:

aşık olmak çok farklı birşey..
çıkmak diye bi kelime yazmışsınız erkek yada kadın fark etmez hayatında bi kaç kez flört ettiği insanlar olabilir ama bu onlara aşık oldukları anlamına gelmez
ne bilim lisede ilk flörtün olur ama aşık olmazsın sadece seversin vs...
benim düşüncemde aşk çok başkadır ve yine bana göre kimsenin ilk aşkı olmaz tek aşkı olur..

farklı bir bakış açısı sizinki de gerçekten :34: aşk gerçekten bambaşka bir şey ve evet tek aşk konusunda da size katılmamak elde değil...

Back
X