Erkeklerin kadınlardan neler gizlediklerini merak ediyor musunuz ?

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul

Erkekler biz kadınlardan bunları gizliyor !

İlk Playboy dergilerinin kapak güzeline ay tutulması gibi tutulurlar ve her zaman hatırlarlar.

Erkekler kadınların anlattıklarının sadece yarısını dinler. Bu bilimsel bir sonuç.

Sekste mutlu olmak için çok fazla çabalamalarına gerek yok.

Sex and the City dizisi kadınların tavırlarıyla nasıl başedebileceklerini merak eden erkekler tarafından da çok izlendi.

Kız çocuğu olan erkeklerin çapkınlık turları sona ermiş demektir.

Erkekler kadınların anlattıklarının sadece yarısını dinler. Bu bilimsel bir sonuç
kesinlikle doğru

Erkekler kadınların anlattıklarının sadece yarısını dinler. Bu bilimsel bir sonuç.

Bide anlasalar dinlediklerini ama nerde...

kız çocuğu olan erkeklerin çapkınlık turları sona ermiş demektir.
kesinlikle kesinlikle kesinlikle doğru KALIBIMIDA BASTIM :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
ÇÜNKÜ KIZ COCUĞU ERKEK İÇİN ÇOKFARKLI BİŞEY AYRI BİR DUYGUSALLIK YASATIYOR

Kız çocuğu olan erkeklerin çapkınlık turları sona ermiş demektir.

yalann. yalan. 2 kızı olup da... neyyyse.

Ahhh bu erkekler
Varlığı bir dert yokluğu yarakaydirigubbakcemile3

Baya azmış gizledikleri şeyler ... Bence biz kadınların gizlediklerini yazsak kitap olur

onu ilgilendirmeyen bir konuysa dinlemıyor doğru tespit.. ama ben anlatıp deşarj olmak istiyorum hee.. yaa.. desin en azından.. :umursamaz::umursamaz:
cümlen bittikten sonrakı tek dediği çok kafana takıyorsun.. bılmıyokı bu benım takmamıs halim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…