Erkeklerin Kökü Kurusun

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.772
133
Ya öyle bıktım ki. O kadar doluyum ki. Hem ulkemızde olanlardan heö birebır yasadıklarımdan. Ne zaman gelecek bu siddetin sonu? Hemen hepımız evimizde şiddete maruz kalıyoruz. Ama fiziksel ama sözlü.. Hep tehditler, gözdağları,aşagılamalar en sonunda da dayak.

Biz kadınlar sucluyuz. Böyle erkek cocukları yetiştirdigimiz icin sucluyuz. Kardeşimizi yegenımızı erkek diye ayrı bi sevdigimiz için,onları ayrıcalıklı hissettirerek büyütrüğümüz için. Erkek kardeşi olan çoğumuz bilir ve yasar bu durumları. Belli bir yasa gelınce maddi anlamda mamevi anlamda erkekler ayrı tutulur. Mesela adam ogluna ew yapar kızına yapmaz.
Anne de durumu destekler. Kız evlendıgınde ona karsı taraf yapsın dusuncesı olur. Gibi..

Evin tüm işlerine kız kosturur abısı kardesi hızmet bekler. Anne de kardes de abla da hizmet eder.istisnalar var ama cok az. Erkekler neden ağa paşa gibi buyutuluyor. Sonra evlenınce karısının a diye itiraz etmesine kadınsın işini yapıcaksın.kadınlıgını bil gibi cümleler kuruluyor. Normal. Her biri birer şehzade cunku.
Bunlaro sonlandırmanın yenı nesli degistirmekten baska yolu yok herhalde. Şu tv dizileri?

Karısını döven cok karakter var.reyring de alıyor.neden sikayet edilmıyor bu diziler. Ne olırsa olsın normalleştirilmiş olıyor dayak. Konu ne sekılde işlenırse işlensın.bız kadınlsr sus pus oturuyoruz. Bu kacıncı olay. Bu olay da bır haftada unutulacak mı yenısı gelene kadar?
Kahroluyorum hepınız gibi. Ama yetmıyor. O kadınlsrın kanı bızım de ellerımızde. Sosyal medyada matem havası estirmekle olmuyor.sesimizi cıkarmalıyız. Kadınların ölumu ıkı uc capulcu gucu kendınden katlat zayıf kadıncagızlara yeten cani erkek musvettelerının elınden olmamalı.

Ben o dizi olaylarını hiç anlamıyorum zaten.
Netflix'e sınırlandıracaklarına bir zahmet şu kanlllara bir el atsalar. Çarpık ilişkiler mi arasın, kızı alıp zorla tecavüz etmeler mi yoksa kadına işkence mi ararsın hepsi var. Sen Anlat Karadeniz, Eşkiya, Hercai (üzgünüm Akın ) ve sayamadığım daha niceleri!

Evet o dizileri diyprum.millet ayaha kalkıp rtük e sikayet etse bı dpnus alırız ama yapılmıyor.guzelmıs gibi ızlenıyor.sacma kurhu yok bosey yok ınsanların aklıyla dalga gecıyorlar.

ben bu yüzden tv izlemeyi bıraktım. ciddiyim hiçbir türk dizisini bilmiyorum izlemeyin siz de. o çok bayılınan can yaman bile ortalığı kırıp döken sahneleri varmış bu sahneleri görüp diziden nasıl soğumuyor insanlar bilmiyorum.

bence bunları ailede öğreniyor erkek çocukları babasınına annesini dövdüğünü gören çocuk aynısını yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…