erkeklerin neden hepsi aynı olmak zorunda ?

nazarboncuqu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
3
0
36
İstanbul
Meraba öncelik belirtiyim yeni üye oldum buraya arkadaşım önerisiyle geldim duyduğum kadarıyla samimi bir ortam o yüzden yaşadıklarımı size yöneltim öneri almak istiyorum ..

Eski sevgilimle görüşüyoruz bir şeyler düzelmesi için zaman verdik birbirimize arada bayağı bir kırgınlıklar var ne olur sonumuz bilmiyorum onu bir gün bulunduğum ortama soktum kız arkadaşlarımla tanıştırdım hepside qüzel erkek sonuçta bakmadan edemez bir arkadaşıma ilgisini seziyorum belkide çok sevdiğim için kuruntu yapıyorum napmamı önerirsiniz ?kadınız sonuçta böyle şeyleri seziyoruz arkadaşımada çok güveniyorum ama kararsızım pskolojik sorunlarım var :S

canım biten bir şeye yeniden başlamak büyük bir hata
ki varsa düşündüğün gibi bir şey ilgi vs. olabilir.
çünkü zaten iyi anlaşamamışsınız ki ayrılmışsınız zamanında tekrar başlamak dediğim gibi seni dahada yıpratır şuan onun ilgisi olabilirde olmayabilirde.

biz evet ayrıldık anlaşmadık pek de bi şey yaşamadık önyarqılı olduqumuz için ayrıldık şu an qezip tozuyoruz ama beni şüphelendiren onun benim en yakın arkadışama bakması :S
Çok seviyorum çok değer veriyorum bunu bide o anlasa ..

psikolojik sorunların varsa bir uzman yardımı alabilirsin.. böylelikle kendını uzmek zorunda kalmazsın...
butun erkeklerın de senın sevgılın gıbı gözü dısarda oldugunu dusumezsın...

sevgıler..

ex'ten next olmaz duydun mu bu sözü?? hmm bı de su vardı eger devam edersen bu ılıskıye kaldıgın deıl kandıgın yerden devam edersın...

arkadasa katiliyorum
Bence denenmisi tekrar deneme bir sans daha vermeye degmez ancak zaman kaybi olur senin icin gecmisi sil yeni yeni insanlar tanimaya bak
Sen eger öyle bisi hissetiysen bosuna hissetmemissindir

eski sevgili konumundaysa demekki geçmişte olumsuz bişeyler olmuşki bir ayrılık yaşanmış ayrılma sebebiniz neydi bilmiyorum ama eğer onun hatasından dolayı ayrılık yaşandıysa güveninizi sarsmış olmalı ve eğer siz arkadaşınıza ilgisi olduğunu sezdiyseniz vardır bence künkü kadınlar hisediyor tekrar bişeyler yaşamayın bence güvenmediğiniz insanla sürekli böyle şüpheler olacak ve yine bitecek bir ilişkiye tekrar şans vermek hata olur bunu kendinize yapmayın derim

Çok haklısın insan bu durumdayken sağlıklı düşünemiyor inan bana
onu bir başkasıyla qörmek düşüncesi bile insanı delirtmeye yetiyo
evet deymicek biri zaman kaybı belkide ama söz qeçiremiyorum
kendime her konuda iradeliyim ama bu konuda değilim malesef ..
açık açık konuşsam belkide çağırıp çağırsam o zaman rahat ederim sanırım o zaman iletişimi keserim qbi qeliyo içimde gerçekten onun yüzüne kusmak istediğim çok şey var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…