Bana özel bir durum sanıyorum ben genel olarak reklamlara gıcığım, evet gıcığım öylesine nefret ediyorum ki reklamlar başlar başlamaz iki elim kanda da olsa kanal değiştiririm. Takıntılıyım rahatsızım, hele ki böyle herşeyi basitleştirip bir parmak şıklatmak kadar kolay gösterince. Son günlerdeki takıntım “Tek taşsız evlilik teklifi mi olurmuş” sloganıyla reklam yapan adı lazım değil bir firma. Önyargılı mı davranıyorum acaba diyerek tiksine tiksine oturdum seyrettim reklamı baştan sona. Efendim reklamda bir sazan abimiz var sazan kadar olmasın birsürü bir şeyler yapıyor ablaya evlenme teklif etmek için yok kemancılar yok diz çökmek için minder yok kalpli pasla servisleri muhteşem bir ambiyans. Bütün bunları gören ablamız “damı buldu da kıllısını arıyor” tabiri caise ise “Şukadarcık bir şey yeterdi” diyor abimize tek taş pırlantayı kastederek. Bir kere ben tek taşsız da olsa, kemansız, mindersiz, diz çökmesiz, kalp şeklindeki pastasız evlilik teklifi için havada takla atacak birsürü hatun tanıyorum. Niye bu hatunlara yönelik reklamlar titreyerek ağlayan, her daim cicicliğinin ardına sığınan, böyle bir mahçup havalarda olan kadınlara yönelik yapılıyor? Adam zaten evlenince ayvayı yiyecek evlenmeden niye belini bükmek için gaza getiriyorsunuz ki? Ayrıca tek taş pırlanta dediğini Bülent ersoy takıyor, bana öyle kuşboku kadar bile olmayan bir tek taşla evlenme teklifi etmeye gelecek adamın alnını karışlarım. Olacaksa tam olacak, her sokak başında güya adı “tek taş” olanla olmiycak. Ayrıca bence hiç gerek yok tüketim manyağı olmak için gaza gelmemek gerek…
admin says:
April 12th, 2007 at 2:38 pm
Süper yakalanmış bir nokta… Neden peki evlilik sırasında kadınlar erkeklere taş neyip alıyorlar? Tek taş pırlanta önerme reklamını bulan eşeğe kaldırım taşıyla girmek istiyorum o ayrı ama neden hep özveri gösteren kadına maymunluk yapan kemancı neyin getiren erkek oluyor? Üstelik bu erkekler değil mi evlendikten sonra çekecek, bu kadınlar değil mi evlilik için kendini parçalayan…
Erkekleri çoook kötü kandırıyorlar
Renk says:
April 12th, 2007 at 2:44 pm
kanma o zaman sende kardeşim ya. amma mızırdandınız ha. alma tek taş da. demek ki “ya beni kabul etmezse” diye korkun var ki tek taş aldın. kabul etmezsen etme lan kızmı yok bana diyecek babayiğitlik varsa alma tek taş yüzük.
Bütün yabancı filmlerde evlilik teklifi bu şekilde yapılıyor. elbet bize de gelecekti bir gün. şimdilerde özentili bir şekilde geldiyse de sonrasında doğal konuma oturacak.
alicek cümbür cemaat gelip kızı isteyip kapıdan dönmek daha mı iyi yani.
Renk
shekinah says:
April 17th, 2007 at 3:02 pm
babayiğit gelecekse bülent ersoy tek taşıyla gelsin bana:) öteki türlüsü işe yaramaz
Renk says:
April 17th, 2007 at 3:45 pm
ana bülent ersoy tek taşı nasıl oluyormuş ki:) bu konudan geri kalmışım ben!!
Renk
admin says:
April 12th, 2007 at 2:38 pm
Süper yakalanmış bir nokta… Neden peki evlilik sırasında kadınlar erkeklere taş neyip alıyorlar? Tek taş pırlanta önerme reklamını bulan eşeğe kaldırım taşıyla girmek istiyorum o ayrı ama neden hep özveri gösteren kadına maymunluk yapan kemancı neyin getiren erkek oluyor? Üstelik bu erkekler değil mi evlendikten sonra çekecek, bu kadınlar değil mi evlilik için kendini parçalayan…
Erkekleri çoook kötü kandırıyorlar
Renk says:
April 12th, 2007 at 2:44 pm
kanma o zaman sende kardeşim ya. amma mızırdandınız ha. alma tek taş da. demek ki “ya beni kabul etmezse” diye korkun var ki tek taş aldın. kabul etmezsen etme lan kızmı yok bana diyecek babayiğitlik varsa alma tek taş yüzük.
Bütün yabancı filmlerde evlilik teklifi bu şekilde yapılıyor. elbet bize de gelecekti bir gün. şimdilerde özentili bir şekilde geldiyse de sonrasında doğal konuma oturacak.
alicek cümbür cemaat gelip kızı isteyip kapıdan dönmek daha mı iyi yani.
Renk
shekinah says:
April 17th, 2007 at 3:02 pm
babayiğit gelecekse bülent ersoy tek taşıyla gelsin bana:) öteki türlüsü işe yaramaz

Renk says:
April 17th, 2007 at 3:45 pm
ana bülent ersoy tek taşı nasıl oluyormuş ki:) bu konudan geri kalmışım ben!!
Renk