<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="haymatlos" data-source="post: 10595941"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=10595941"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-10595941">haymatlos .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
gulem merhaba, bugun doktora sonuc gostermeye gittik. esimin toplam sperm sayisi 400 bin idi. Morfoloji de bozuktu. Hareket fena olmasa da sperm sayisi az olunca hareketlilik pek anlam tasimiyordu. Doktorumuz FSH'in yuksekliginin testislerde hasar oldugu anlamina geldigini soyledi. bir testis zaten gec inmesinden dolayi olgunlasamamis, digerinde de 2. derece varikosel varmis ama doktorumuz Teoman Cem Kazancioglu esimin daha once gecirdigi fitik ameliyatinin yerinin baski yaptigini soyledi. Eski fitik yuzunden varikosel ameliyati cok tehlikeliymis, testisi kaybedebiliriz ameliyati goze alamam dedi ve bize tup bebek onerdi. Herhangi bir ilac tedavisi ile cozum olmayacagini ve urolojik acidan birsey yapilamayacagini soyledi. Bu hafta 3 tane tup bebek merkezi ile on gorusme ayarladim. Birini secip gidecegiz artik... Bende de PCO ve fazla kilo var. Hayirlisi ile olur, olmazsa da cok uzulmemeye karar verdim. Kocami cok seviyorum onunla cok mutluyum, ondan geleni de cok sevecektim ama allah vermezse neyleyelim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
canım yazını daha şimdi gördüm.bende herşeyin hayırlısı diyorum artık..bişeyi çok istemek değil hayırlısını istemek önemliymiş.arkadaşım çok kolay hamile kalıyodu ama düşük yapıyodu.neyse en sonunda gebelik devam ettirildi ve o hep nolursa olsun ama olsun dedi.ve bebeği beyninde sorunla doğdu.hastanelerden evlerine gelemediler.oturması gereken bebek sağından soluna bile dönemiyo..bunu neden anlattım biliyormusun..bende hep olsun olsun diye dua ediyorudum ama artık hayırlısı diyorum ve daha sabırlıyım.bu problemler yüzünden eşimin üzülmesi beni daha çok üzüyor..ve işin güzel bi tarafı var.az da olsa sperm var,ve tüp bebekle olabilir.hiç sperm olmayıpta uğraşanları düşünüyorum,kendimizi şanslı görüyorum.hiç üzülme,,,Allah verecekse bi şekilde verir...canım söylemek kolay belki ama kendini bırakma aksine kilo vermeye çalış,çünkü fazla kilo pko yu tetikliyo bildiğim kadarıyla..en azından yapabildiğin kadar spor falan yap.tedaviye seninde katkın olsun..bu arada bizde üroloji profuna gidiyoruz haftaya..bende kistler duruyormu diye doktora gitcem.bizimde ne olacağımız haftaya belli olacak..</div>