Erkekte kişilik bozukluğu ya da başka bişey

İş yerine falanca yerden bağlı bir kız. Ne biliyim başı kapalı, yaşça 3-4 yas küçük bekar bi kız. Nerelerdesin kız zilli diye mesaj atmış.kuzenim görmüş ama soramamış. Şaşırmış kalmış.pek öyle bi konuşma tarzını yakıştıramamış o an.cidden ne demektir bu
Ah fulyacim normal bir adam bir iş arkadaşına kiz naber zilli diye mesaj atar mı? Biraz önce ki mesajim hala gecerli.

Kız ne demis cevap olarak?

Düzenli aralıklarla 2-3 gün ortadan yokoluyorsa 2. bir evi bile olabilir.
Eğer boşanabilecekse kuzenin takip ettirsin.

allaşkına ne kişilik bozuklugu bunun bozuklugu nerede sadece belkı uçkurundadır,

bır resım var bilir misiniz, kocaman cıcek resmı adam sevgılısıne goturuyor altına da yazmıslar artık adam ne hata yaptıysa affetırmek ıcın cıcek almıs yazıyor.
yani bu işler boyle

İyiyim falan havalar soğudu yazmış. Adam da hep bizim p.p.muz mu üşüsün, biraz da sizin ki üşüsün yazmış. Kuzenim diyor ki dondum kaldım.böyle cümleler kurmayan bir adam.sorsa dicek ki iş arkadaşım yazdı, başkası yazdı. İnanılır yani. O derece yabani duruyor adamda.yani bi tarafı rol yapıyor gibi yeminle.. Sanki gizemli, iki ayrı kişiliği var..

Bence kesin aldatıyor, iş yerinde karşı cinsle aşırı samimi olan tipleri tehlikeli buluyorum. ..genel olarak aldatmaya meyilli oluyorlar gözleri disarda oluyor. Bir de eşine pahalı hediyeler iltifatlar falan şüphe uyandırıcı. ..

İyiyim falan havalar soğudu yazmış. Adam da hep bizim p.p.muz mu üşüsün, biraz da sizin ki üşüsün yazmış. Kuzenim diyor ki dondum kaldım.böyle cümleler kurmayan bir adam.sorsa dicek ki iş arkadaşım yazdı, başkası yazdı. İnanılır yani. O derece yabani duruyor adamda.yani bi tarafı rol yapıyor gibi yeminle.. Sanki gizemli, iki ayrı kişiliği var..
Valla bu adam biraz değişik ben hala eş cinsel ya da daha doğrusu bi seksüel olabileceği düşüncesindeyim.

İşyerindeki kız üzerinde durmayın bence. Adamın dışarıda genel tavrı laubali olabilir. Aile içinde farklıdır.
Eşini de ailesine uygun seçmiştir ve kaybetmek istemiyordur. Dışarıda kendisine heyecan verecek bir ilişkisi olduğunu düşündüm ama işyerinde değil. Bu ilişkisindeki kadın, ailesinin tasvip etmeyeceği türde bir kadındır.

Back
X