Erkekte klomen kullanımı ?

Gul9393

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
292
215
23
31
Merhaba kızlar eşim azosperm…
Doktor klomen verdi?
Eşi klomen kullanıp faydasını gören oldu mu?

benim esim kullandi sperm sayisi azdi onun icin kullanmisti ama onun yaninda vitamin ilaclaridi kullanmisti
Geçmiş olsun.. ne durumdasınız şuan. Benim eşimde klomen yanında takvıye bir ilaç kullanıyor.
Fsh lh çok yükseltti.😢 3 ay kullanılması gerekiyormuş sanırım. Bizim 1,5 ay oldu.

Benim esim de kullandı hiç bir artış göstermedi aksine bazı değerleri düştü. İnsallah sizw şifa olur 🍀
Bizimde fsh lh çok yükseldi, hormo değerleri bozuldu..
Deneme yanılma yöntemi ile sanırım kullanılıyor. Kimine iyi gelirken kimine iyi gelmiyor.
Şuan eşinizin aldığı bir tedavi var mı?
Sizede çok geçmiş olsun.

Merhaba eşimde klomen,menupin,nutfeks kullanıyor. Bülent Erol’da tedavide kendisi ilacın faydası olmuyor mu?

Merhaba eşimde klomen,menupin,nutfeks kullanıyor. Bülent Erol’da tedavide kendisi ilacın faydası olmuyor mu?
Bizde tedavıdeyız, biz çam sakuraya gidiyoruz.
Sizin başlayalı kaç ay oldu??
Benim klomenın bazı hastalara iyi geldiğini, ama bazı hastalarda herhangi bir faydası olmadığını okudum.
İnşalallah eşlerimize şifa olur

Bizde tedavıdeyız, biz çam sakuraya gidiyoruz.
Sizin başlayalı kaç ay oldu??
Benim klomenın bazı hastalara iyi geldiğini, ama bazı hastalarda herhangi bir faydası olmadığını okudum.
İnşalallah eşlerimize şifa olur
İnşallah🤲🏼 Bahçeci’de 3 aydır tedavi görüyor.21 temmuzda test vericek eşim 26 temmuzda da doktorla görüşmemiz var.

İnşalallaaahh güzel bir sonuç alırsınız. 🤲🏻 çook çook geçmiş olsun

Bizimde fsh lh çok yükseldi, hormo değerleri bozuldu..
Deneme yanılma yöntemi ile sanırım kullanılıyor. Kimine iyi gelirken kimine iyi gelmiyor.
Şuan eşinizin aldığı bir tedavi var mı?
Sizede çok geçmiş olsun.
Tesekkür ederiz tüp bebek sürecindeyiz. Sperm sayısını ve ileri hareket hızını arttıran bir yöntem bulamadık malesef ve zaman kaybı olduğu için direkt tüp bebek deniyoruz

bahcecının fiyatları nasıl? Bülent hocadamısınız
Verdiği ilaçlar aylık 2.000tl gidiyor. Doktor muanesi en son 2.200tlydi. 6 ayı kontroller kapsıyor o yüzden tek sefer veriyorsun parayı gerçi bizim bu ilk gittik ilaç yazdı.testten sonra ikinci görüşmemiz olacak

Merhaba aynen bizde Bülent hocaya gidiyoruz aynı ilaçlara başladık. Siz nasıl peki fayda gördünüz mü yani sperm sayısında artış oldu mu acaba?
3 aylık tedaviden sonra test verdi 1 ad. Hareketsiz çıktı.ardından iğne ve ekstra ilaçlar daha verdi. Her ay teste veriyor geçen ay test verdi 3 ad. Hareketsiz çıktı 26 eylülde tekrar test verecek inşallah bu sefer hareketli çıkacak

3 aylık tedaviden sonra test verdi 1 ad. Hareketsiz çıktı.ardından iğne ve ekstra ilaçlar daha verdi. Her ay teste veriyor geçen ay test verdi 3 ad. Hareketsiz çıktı 26 eylülde tekrar test verecek inşallah bu sefer hareketli çıkacak
Hadi inşallah umarım Rabbim hayırlı haber almanızı nasip eder darısı bize

Canim eşim kullandı 20 gün faln 1 gün kullandı bir gün kullanmadı Kaan Ayds o şekilde önerdi bizim bazen sayı çıkıyor bazende test sonucu pellet azospermi idi çok şükür tüp bebek denedik. Çıkış kendiliğinden oldu
Merhaba kızlar eşim azosperm…
Doktor klomen verdi?
Eşi klomen kullanıp faydasını gören oldu mu?

Bu klomen benimde aklımı karıştırıyor eşimin fsh zaten yüksekti daha da yükseltti
Ama testesteron da yükseldiği için bilemedim fsh ın yükselmesi önemli görülmüyor mu acaba. Ben kadın doğuma gitmiştim ilk çocuğumuz olmuyor diye. Bir ilaç vermişti yumurta büyütmek için. Klomen vermiyorum çünkü o hormonları bozuyor. Bu verdiğim ilaç hormonlara etki etmiyor demişti.

Back
X