erkelere güvenim kalmadı

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Bu tarz konular çok açıyorum biliyorum .. o kadar sorguluyorum ki kendimi ...

Bu kez yakın bir arkadaşımın paylaştığı bir konuyu özetlemek istiyorum

2-3 aydır çıktığı biri vardı .. hanımhanımcık bir kız kendisi yıllardır tanırım... ama erkek arkadaşı birliktelik teklif etmiş ..seni seviyorum hoşlanıyorum ama birlikte olmak... arkadaşım olmaz demiz o konuda taviz vermez ... daha sonra erkek düşüneyim demiş... ve bir daha aramadı ... hem arkadışım için üzüldüm hem erkeklerin böyle düşünmesine ...

zaten kendimi zor açan ..korkan biriyim .. iyicene güvenim kalmadı ... korkuyorum?? Herkes değil ama geneli mi böyle ??? Bu konuyu bir yerde tartışma ortamı olmuştu .. erkek kendi ağzından söyledi .. erkek kadını arzular menfaati için yanaşır dedi .. iyice bööö dedi ... inan üzüntüden ağladım kaç gündür ... iyicene kapattım kendimi ... bu düşünce yiyor beynimi... elbet temiz niyetli erkekler var ama geneli böyle .. eğer hatun taviz vermiyor evlenmeyi düşünmüyorsa gelecekte mantığına kalbine uysa da ... kolaya kaçıyor evlilik sorumlulğu alacak durum da değil se ..öyle mi .. karamsarlaştım iyicene ..biliyorum şans kısmet bu işler ama .. genel bir güvensizlik oluştu erkeklere karşı iyicene .

Son düzenleyen: Moderatör:

Erkeklerin geneli çıktığı insanla birlikte olmak ister evet. Bana göre bunu istemeleri de doğal, cinsellik insanın ve ilişkinin bir parçası. Önemli olan, eğer bu konu gündeme geliyorsa, erkeğin karşı tarafının kararına saygı göstermesi, eğer karşı taraf istemiyorsa zorlamaması.

Kimi erkek seks olmadan bir ilişki yaşamak istemez, karşı tarafla ilişkiden beklentileri uyuşmuyorsa ayrılır. Kimi kabul eder ve devam eder. Bu kadar olay aslında. Birlikte olmak istemesi erkeği kötü biri yapmaz.

7

Ben çevremden ve yetiştiriliş tarzıma göre cinselliğin evlilikten sonra yaşanması gereken manavi bir değer olarak görüyorum .. Bu değerin erkeklerde kaybolması ve saygı göstermemeleri ve bir insanı hayatını buna göre alması bana tuhaf geliyor .. nacizane düşüncem...

Tabii ki öyle görebilirsiniz, sonuçta herkesin kendi bakış açısı.

Erkeklerin artık ilişkilerine cinsellik sokmalarının nedeni kadınların bir kısmının bakış açılarının değişerek evlilikten önce de birlikte oluyor olması. Dolayısıyla bu tip düşünen erkekler kendi hayat tarzlarına daha yakın kadınlar olduğunu bildiği için, cinselliği evliliğe saklamayı tercih eden kadınları kendilerine uygun bulmuyorlar düşünce tarzı olarak. Ama tam tersi, kadının evlenmeden birlikte olmaması gerektiğine inanan erkekler de var tabii ki.

Bir insanı hayatına buna göre alması çok doğal çünkü ilişkiden beklenti, ilişkiyi yaşama tarzı uyuşmuyor. Erkek ilişkide cinsellik olmasını isterken kadın istemiyor. Erkek ya seks olmadan bir ilişki yaşayacak, ya ayrılacak. Eğer ilişkilerinde cinsellik de istiyorsa ayrılmayı tercih ediyor. Tamamen tercih meselesi.

Sorun sadece kadını ilişkiye zorlayan veya baskı yapan erkeklerde. Yoksa birbirlerine uygun olmadıkları için ayrılmayı tercih eden erkekler, tabii ki benim düşünceme göre, anlaşılabilir.

Nasıl ki ilişkiden evlilik bekleyen kadın ile evlenmek istemeyen erkeğin ayrılması doğalsa, seks isteyen erkekle istemeyen kızın ayrılması da doğal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…