erken adet olmasi

karpuzcilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
13
0
36
Isparta
Arkadaslar bundan 2,5-3 hafta once iliskiye girdik korunmasiz olarak ve birkac gun sonrasinda adet oldum. Ve birkac gundurde akintim vardi bugun adet oldum. Erken adet olmamin sebebi nedir sizce. 7 otlu cay fln icmistim bi alakasi olabilir mi normalde hep bi kac gun gecikirdi bu ay cok erken oldum adet.

Arkadaslar bundan 2,5-3 hafta once iliskiye girdik korunmasiz olarak ve birkac gun sonrasinda adet oldum. Ve birkac gundurde akintim vardi bugun adet oldum. Erken adet olmamin sebebi nedir sizce. 7 otlu cay fln icmistim bi alakasi olabilir mi normalde hep bi kac gun gecikirdi bu ay cok erken oldum adet.

Bazı bitki çayları erken adet olmasına neden olabilir,kaç gün önceden adet oldunuz,önümüzdeki ay takip edin eğer yine çok erken den olursanız bir doktora gidin.

Bu ay nedense bende de erken oldu 4 gün kadar. Normalde 1 hafta kadar geç oluyordu 3 aydir filan

Bende bir anlam veremedim doğrusu.

canım içtiğin çaylardan olabilir..
stresten olabilir..
hava değişiminden olabilir...
her şeyden olabilir yani..
yine de bir jinekoloğa görün geciktirmeden...
kafan rahat etsin..

Bu ay nedense bende de erken oldu 4 gün kadar. Normalde 1 hafta kadar geç oluyordu 3 aydir filan

Bende bir anlam veremedim doğrusu.

4 GÜnde birşey yokki,zaten normalde adet olurken genellikle 4 yada 5 gün önce olur hep genelde,benim de hep 5 gün önce olur,demekki sizin adetiniz hep 1 hafta gecimekli olduguna göre düzensizmiş şimdi normala dönmüş.

4 GÜnde birşey yokki,zaten normalde adet olurken genellikle 4 yada 5 gün önce olur hep genelde,benim de hep 5 gün önce olur,demekki sizin adetiniz hep 1 hafta gecimekli olduguna göre düzensizmiş şimdi normala dönmüş.

inşallah normale dönmüştür
ama benim hiç erken olduğu olmazdı o yüzden şaşırdım bu ay

korkusuzkorkak korkusuzkorkak konu acilali cok olmus ama adetlerin nasil oldu hamile misin simdi. ben de bunay 5 gun once oldum hayatimda hic boyle olmazdi anlam veremedim :(

Back
X