Erken belirti olabilir mi

Aslihanugur

BirSenBirBenVarızAmaBideBebekOlsaNeGüzelOlurdu❣️
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
750
360
103
Adetime bir gün var ellerim de ayakklarımda şişlik var hafif acıma da geliyor daha önce adet öncesi böyle birşey olmazdı hiç acaba erken gebelik belirtisi olabilir mi arkadaşlar çok istiyoruz bebek eşimle birlikte oyüzden vucudumdaki değişiklikler hemen gebeliğe yöneltiyorum

Adetime bir gün var ellerim de ayakklarımda şişlik var hafif acıma da geliyor daha önce adet öncesi böyle birşey olmazdı hiç acaba erken gebelik belirtisi olabilir mi arkadaşlar çok istiyoruz bebek eşimle birlikte oyüzden vucudumdaki değişiklikler hemen gebeliğe yöneltiyorum
Bana gebelik belirtisi gibi gelmedi çünkü bende de olurdu . Rabbim hayırlısını sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

herşey olabilir geçicide olabilir başka bir rahatsızlığın belirtisi de gebelik belirtiside olabilir herşeyi gebeliğe yormaktan başka bir sorun varsa gözardı edecek duruma geldik bende sizin gibiyim yargılamıyorum Rabbim tez zamanda hayurla sağlıkla anne olmayı nasip etsin isteyen herkese

Benim de ellerim şişmişti sabahlari eşimi işe yollarken fark ediyordum genelde, kapanmıyordu acıyordu dediğiniz gibi ama hamilelikten miydi değil miydi bilemedim.😊

Benim de ellerim şişmişti sabahlari eşimi işe yollarken fark ediyordum genelde, kapanmıyordu acıyordu dediğiniz gibi ama hamilelikten miydi değil miydi bilemedim.😊
Korunmayı bıraktıgım aydan beri vucudum da değişik şeyler oluyor bizde heray hamileyim sanıyoruz dün akşam test yaotım negatif birde sabah yaptım oda negatif :(

Back
X