Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test negatif ama yükselebilir de tekrar yapabilirsinKızlar lütfen yardımcı olun adetim den 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım beta 2.70 çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Var ben bekle çok erken yapmıştım bende. bu ay bi önceki aylardan farklıysa Hamile olabilirsin ama kesin değilKızlar lütfen yardımcı olun adetim den 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım beta 2.70 çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Hcg değeriniz için asıl olan ovülasyon tarihiniz olabilir herhangi bir ilaç iğne vs kullandınız mı?Kızlar lütfen yardımcı olun adetim den 6-7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım beta 2.70 çıktı böyle olup hamile kalan varmı
Ya bu ay beklemiyordum ama gögüs hassasiyeti bel agrısı 1 haftadır bide olmadık kokular alıyorum psikolojik diyordum ama sonuç böyle çıkınca bilemedimVar ben bekle çok erken yapmıştım bende. bu ay bi önceki aylardan farklıysa Hamile olabilirsin ama kesin değil![]()
Yok hayır kullanmadım 6 aydr bebek bekledim artık yoruldum bu ay yumurtlama günümü takip etmedimHcg değeriniz için asıl olan ovülasyon tarihiniz olabilir herhangi bir ilaç iğne vs kullandınız mı?
Hatta bu ay hiç umursamadım sallamadım yaniYok hayır kullanmadım 6 aydr bebek bekledim artık yoruldum bu ay yumurtlama günümü takip etmedim
Benim de 6gün kala 2.7 çıktı 5 gün sonra 55 çıkmış idiYa bu ay beklemiyordum ama gögüs hassasiyeti bel agrısı 1 haftadır bide olmadık kokular alıyorum psikolojik diyordum ama sonuç böyle çıkınca bilemedim
Böyle durumları okumak gercekten rahatlatıyor umarım öyledirBenim de 6gün kala 2.7 çıktı 5 gün sonra 55 çıkmış idi
Elif Hanım genellikle 21.günü yapılan testler ile gebeliği anlata iliyorsunuz çok fazla umutlandırmak istemem pozitife dönebilirde ama en kötü ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsinizdir bende ilk kimyasal gebeliğimi 21/23 .günler arasında öğrenmiştim o zaman ki hcg değeri 40 lı birşeyler di regly gecikmesi ile sonlanmıştı sonra kan pıhtılaşması problemim olduğu u öğrenmiştimYok hayır kullanmadım 6 aydr bebek bekledim artık yoruldum bu ay yumurtlama günümü takip etmedim
Ilişkiden kaç gün sonra bakmam gerekiyor bu arada çok tesekkür ederimElif Hanım genellikle 21.günü yapılan testler ile gebeliği anlata iliyorsunuz çok fazla umutlandırmak istemem pozitife dönebilirde ama en kötü ihtimalle kimyasal gebelik geçirmişsinizdir bende ilk kimyasal gebeliğimi 21/23 .günler arasında öğrenmiştim o zaman ki hcg değeri 40 lı birşeyler di regly gecikmesi ile sonlanmıştı sonra kan pıhtılaşması problemim olduğu u öğrenmiştim
Ben teşekkür ederim dikkate aldığınız için ilişki sonrası demeyelim de ovülasyon sonrası 5 gün içerisinde hcg üretilmeye başlıyor bir daha ki ay kontrollü olarak denediğinizde 20. Gün gibi hcg bakabilirsiniz size bir taktik daha vereyim 21.günü progesteron testi yaptırırsanız 9 un üzeri çıkarsa hcg o an sonuç vermesede gebelik ihtimaliniz yüksek olduğunu anlayabilirsinizIlişkiden kaç gün sonra bakmam gerekiyor bu arada çok tesekkür ederim
Mutlaka denicem tesekkür ederimBen teşekkür ederim dikkate aldığınız için ilişki sonrası demeyelim de ovülasyon sonrası 5 gün içerisinde hcg üretilmeye başlıyor bir daha ki ay kontrollü olarak denediğinizde 20. Gün gibi hcg bakabilirsiniz size bir taktik daha vereyim 21.günü progesteron testi yaptırırsanız 9 un üzeri çıkarsa hcg o an sonuç vermesede gebelik ihtimaliniz yüksek olduğunu anlayabilirsiniz
Bakın tam olarak negatif değilnegatife dönmüş bir gebelik yüksek ihtimal ben kimyasal gebelik çok geçirdim inanın o yüzden evet ümitlenin gebe kalabiliyorsunuz sadece embriyo sağlıklı değildir kimyasal olmuşturMutlaka denicem tesekkür ederimnegatifte bile insan hep ümitleniyor
Emin olun böyle olmuş olsa bile gebeliği yaşamış olmama bile sevinebilim çogu insan bunu bile yasayamıyorBakın tam olarak negatif değilnegatife dönmüş bir gebelik yüksek ihtimal ben kimyasal gebelik çok geçirdim inanın o yüzden evet ümitlenin gebe kalabiliyorsunuz sadece embriyo sağlıklı değildir kimyasal olmuştur
O yüzden tahmin edebiliyorum şuanki duygularınızı tekrar hcg yaptırmayın gebelik testi alın en ucuzundan onda çıkarsa ki 27. Güne yüzde seksencevap verir ona bakarsanız yoksa bir daha ki ay kontrollü kendinizi takip edinEmin olun böyle olmuş olsa bile gebeliği yaşamış olmama bile sevinebilim çogu insan bunu bile yasayamıyor
Aslında 3 gün sonra yaptırmayı düşünüyorum ama beklemek en iyisiO yüzden tahmin edebiliyorum şuanki duygularınızı tekrar hcg yaptırmayın gebelik testi alın en ucuzundan onda çıkarsa ki 27. Güne yüzde seksencevap verir ona bakarsanız yoksa bir daha ki ay kontrollü kendinizi takip edin