Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BOLU da maalesef ki hiç tanıdığım doktor yok hani güvenilir bir doktora yönlendirmek için sormuştum ama daha yeni denemelere başlamışsınız muhakkakki pozitif sonuç alacaksınızdır
BOLU da maalesef ki hiç tanıdığım doktor yok hani güvenilir bir doktora yönlendirmek için sormuştum ama daha yeni denemelere başlamışsınız muhakkakki pozitif sonuç alacaksınızdır
Ben teşekkür ederim dikkate aldığınız için ilişki sonrası demeyelim de ovülasyon sonrası 5 gün içerisinde hcg üretilmeye başlıyor bir daha ki ay kontrollü olarak denediğinizde 20. Gün gibi hcg bakabilirsiniz size bir taktik daha vereyim 21.günü progesteron testi yaptırırsanız 9 un üzeri çıkarsa hcg o an sonuç vermesede gebelik ihtimaliniz yüksek olduğunu anlayabilirsiniz
Merhaba! Pco veya adet düzensizliğim yok, rahim filmi de sorunsuz ve eşimde de sıkıntı yok ancak 10 aydır hamilelik olmuyor. Bu ay doktorumun önerisiyle 5 gün 1 doz klomen ve 11 Temmuz 2020'de de ovitrelle çatlatma iğnesi uygulandı. Dongumun 19. gunu (iğneden 6 gün sonra) progesteron için tahlil yaptırdım. Değerim 74.6 çıktı. Acaba bu hamilelik göstergesi olabilir mi? Doktora sordum, bu kadar erken anlaşılmaz çatladığını gösterir yumurtanın dedi ama bu sınır 20 diye yazıyor eğer gebelik yoksa, o nedenle bu kadar yüksek olması beni umutlandırdı. Bu konuda tecrübesi olan var mı?