- 20 Ocak 2010
- 48.786
- 188.558
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Sevilay_Erturkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda herkes yalancı ad mı kullanmalı? hiçbirşey anlamadıminşaAllah degildir.. heyecanla bekliyorum akıbeti![]()
Sevo forumda yeni konuyu bile yardimlarimizla acti, biraz hos gormek lazim dunku balayinda cocugun onunde ziplayan inleyen kadindan iyidir :dBende et yiyorum zaten ona bişey dediğim yok ama en sonda da siz kesermisiniz yok yaparmısınız yok cesaretlimisiniz gibi sorular var ne alaka yanievet maalesef hayvanlar konusunda biraz hassasım ben genede hala fazla detay olduğunu düşünüyorum. Kesildikten sonra bile derisi yüzüldü etleri ayrıldı derisini csmiyede bağışladınızm bari.
hiç bi şey mi anlamadın?Burda herkes yalancı ad mı kullanmalı? hiçbirşey anlamadım
Yok ama kendini desifre etmeseydin daha iyi degil miydi? Simdi sizin koyden biri foruma girse bizim sevilay neler yazmis diye okuyacak tek tekBurda herkes yalancı ad mı kullanmalı? hiçbirşey anlamadım
Evet ne karmaşık bir forum bu , bir soru elli farklı mecraya çekiliyorsa burada hiçkimse aradığı yanıta ulaşamaz. tamam ben de mesajımı siliyorumhiç bi şey mi anlamadın?
Off o konudan bahsetme hiçSevo forumda yeni konuyu bile yardimlarimizla acti, biraz hos gormek lazim dunku balayinda cocugun onunde ziplayan inleyen kadindan iyidir :d
Kadin koyden foruma baglaniyo ne olacakti telefonunu yazsa sasirmam :d
dur dur, içerik silmek de yasakEvet ne karmaşık bir forum bu , bir soru elli farklı mecraya çekiliyorsa burada hiçkimse aradığı yanıta ulaşamaz. tamam ben de mesajımı siliyorum
Evet ne karmaşık bir forum bu , bir soru elli farklı mecraya çekiliyorsa burada hiçkimse aradığı yanıta ulaşamaz. tamam ben de mesajımı siliyorum