Erken boşalma sorunun önüne nasıl geçilebilir?

aynı sorun bende ve eşimdede var kızlar yardımcı olurmusunuz ilişkimiz 5 dakika sürmüyor ve hemen boşalıyorum ve orgazmıda yaşayamıyorum. eşimin benden soğumasını istemiyorumm.yardım edermisiniz.

kereviz öneririm..birincide erken olsa da ikinciye uzuyor:)hoş benimkinin öyle bi sorunu yoktu ama se gene dene derim yemeklerine çorbasına ilan kereviz kaynat koy:51:

aynı sorun bende ve eşimdede var kızlar yardımcı olurmusunuz ilişkimiz 5 dakika sürmüyor ve hemen boşalıyorum ve orgazmıda yaşayamıyorum. eşimin benden soğumasını istemiyorumm.yardım edermisiniz.

boşalmaktan kastınız orgazm değil mi zaten ikisi farklı şey mi?

Erken boşalme hem kadında hem de erkekte olan bir şey. Bence korkulacak bir şey. Uzun süre ilişkiye girmeyince erken boşalma normal.Aama eğer normal düzeyde ilişkiye giriyorsanız ve bu durum devamn ediyorsa bence uzmana görğnmenizde fayda var.

Erken boşalme hem kadında hem de erkekte olan bir şey. Bence korkulacak bir şey. Uzun süre ilişkiye girmeyince erken boşalma normal.Aama eğer normal düzeyde ilişkiye giriyorsanız ve bu durum devamn ediyorsa bence uzmana görğnmenizde fayda var.

ya erken boşalmayı önlemek için eşi veya erkek arkadaşı ilaç hap jel herhangi bişey kullanan var mı

Bede arkadaşımdan kerevizi duymuştum daha önceden.İlk bikaç kez farklılık olmadığını fakat sonra yararını gördüğünü söylemişti

Back
X