Herkese iyi akşamlar, başlıktan da anlaşıldığı üzere eşimde erken boşalma problemi var. Açıkça anlatmam gerekirse şöyle; cinsellik öncesi çok özür dileyerek söylüyorum cinsel organı ile oynuyor biraz, benimle çok az sevişiyor. Sevişme de denir mi bilmiyorum öpüşüyor yalandan bir iki dakika. Ben üstte olduğum pozisyonda kendi istediğim gibi ayarlamaya çalışıyorum ama ilk boşalmasında hemen yapmak istiyor ve zaten çok kısa sürede boşalıyor ben daha moda bile giremeden. Hatta bazen afedersiniz kuru kuru yapmaya çalışıyo ve canım yanıyor. Bunu da söyledim aslında ama kırmadan söyledim. İlkinde boşalma süresi de girdikten sonra 3 4 kere gidip geliyor mesela hemen bitiyor. Zaten sevişmiyor bile doğru düzgün öncesinde. Sonra bi yarım saat 20 dk falan geçiyor tekrar beni memnun etmeye çalışıyor. Bazen onda da diğerine nazaran geç olsa da yine erken bittiği oluyo. Benim de orgazm olduğum zamanlar oluyor çoğu zaman ama ilki kadar istekli olmuyorum. Beklemek zorunda kalınca hevesim kaçıyor. Kuruyorum diye bazen banyoya gidip mast yapıyorum hatta ıslansın diye resmen. Son zamanlarda da ikinciyi hiç yapamadığı zamanlar oluyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Aslında neden böyle oluyor ben tekrar istiyorum hiçbir şey anlamadım dediğim falan da oldu ama bilmiyorum doktora da gittiğini sanmıyorum. Hiç söylemsdi gidiyorsa bile, bi değişiklik de yok. Bana akıl verir misiniz Lütfen...