• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken diş sorunu

Maksim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
22
-16
16
30
Merhaba sevgili anneler. Bebeğim şuan 6 buçuk aylık ve 5 dişimiz var. İlk dişini 4 aylıkken çıkardı. Arka arkaya çıkıyo dişleri. Sizce bu normal mi? İlk dişini çıkardığında doktoruna sormuştum normal olduğunu söylemişti ama şuan gitmedim doktora. Bizim gibi erken çıkaran bebekler var mı merak ettim?

Öncelikle merhaba benim kızımda şuan 6 aylik iki dışı var ve aşırı hareketli ne yapacağımı şaşırdım yere koysam arkama geliyor yürütecek aldım içinde ağlıyor :(

Merhaba sevgili anneler. Bebeğim şuan 6 buçuk aylık ve 5 dişimiz var. İlk dişini 4 aylıkken çıkardı. Arka arkaya çıkıyo dişleri. Sizce bu normal mi? İlk dişini çıkardığında doktoruna sormuştum normal olduğunu söylemişti ama şuan gitmedim doktora. Bizim gibi erken çıkaran bebekler var mı merak ettim?
Normal benimde oglum 5 ayında ilk dişini çıkardı 8 aylikken artık 8 dişi vardı.Bizimde doktor normal dedi ve sorunda yaşamadık kolay çıkardi.

Merhaba. Benim oğlum 4.5 aylıktı çıkardığında. Dr bize de normal demişti. Kızım doğunca inşallah bu erken çıkarmaz dedim ama daha 4 aylık olmadan çıkardı. Şuan 5 aylık ve eli sürekli ağzında. Sanırım diğerleri de çıkacak arka arkaya. Bi yandan iyi oluyor çok sıcaklara kalmaz toparlanır diyorum ama bi yandan da üzülüyorum daha diş kaşıyıcıyı kavrayamıyor tam olarak. Ne bu acele anlamadım valla. Dr da götürmedim açıkçası oğlundan tecrübeliyim artık

Back
X