Erken Doğum belirtileri mi

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
kizlar merhaba. Dört buçuk aylık hamileyim. Merak ettiğim ise su. Ben erken yumurtlama ile hamile kaldım yani doktorum öyle söyledi. Uç haftalikken test yaptım 3 defa silik çıktı gittim hastaneye öğrendim yani. Daha sonra 3 buçuk aylıkken kontrolde belki cinsiyet çıkar dedi doktor umutsuz gittim. Çünkü 4 aylık hamile arkadasım vardı hala daha kesin birşey söylemiyordu doktoru. Önümüzdeki haftalarda kesinleşir diyordu ona. Ben de umutsuz gittim ama doktor söylemeden daha ben gördüm ultrasonda cinsel organini oğlumun. Sonradan başka çıkar mi cinsiyeti dedim mümkün değil baksana dedi doktor. Şimdi de sabahları on gibi uyanıyor bizim ki sürekli hareket halinde. Ama hareketler iki haftadır var yani 16 haftadan beri. Su an 18 haftalığım ve resmen elimizle bile hissediyoruz hareketlerini. Ben 20. Haftadan sonra bekliyordum. 24 haftada kesin hissetmeye başlayanlar bile var. Tabi herkes farklı ama ilk hamilelikte bu kadar yolunda gidip çevremdeki arkadaslarıma nazaran herşeyin net sonuç vermesi aklıma erken doğumu getiriyor. Burda birinde okumuştum öyle bisey. Sizce olabilir mi ? Doktor gelişimi ileride olsa söyler gerçi ama bu zamanlarda mi ortaya çıkar öyle bi durum ? Bilgilendirirseniz sevinirim
Şimdiden teşekkürler

Nasil yani? Bebeginin cinsiyetini 3 bucuk aylikken ogrenmek ve hareketlerini erken hissetmekle erken dogumun ne alakasi var Allah askina yaa :D

Iyide cinsiyeti erken ogrenmekle, hareketi erken hissetmekle ne alakasi var erken dogumun :) benm kiz 5 aylikken gosterdi bu tamamen bebisin keyfine bagli :) inat etti acmadi bacaklarinj ne yapalim simdi...genelde erkek cocuklarin erken belli oluyor zaten...onun disinda ben de 18 haftalik hissettim hareketini falan...hi simdi soyle bir durum var ben 32 haftaligim ve bebek dogum kanalina girmis erken dogum riskim var ve sorunsuz bir hamilelik gecrdim diyebilirim ama bunun sebebi benm.kendimi cok yormam yani ben oyle dusunuyorum nasil olsa sorun yok dogum rahat olsun diye hep hareketli oldum ben ama simdi pismanim

Back
X