Erken dogum belirtisi mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
994
73
Şuan bacaklarimda sıcaklık ve belinde adet ağrısına benzer agri var. 22 mayısta normalde sezeryanim ama doktor 15 inden sonra beklenir demişti çocuk iri diye. Ogleden beri grip olacakmisim gibiyim ve sırtıma sancı giriyor. Erken doğum belirtisi mi lütfen tecrübeli olanlar yazsin acil lütfen

Son düzenleme:
Canım benim aynı ağrılar ile açılmam olmuştu hafif hafif adet sancısı gibi arada kadıklarım arada sırtım bi terleme fAlan

Şuan bacaklarimda sıcaklık ve belinde adet ağrısına benzer agri var. 22 mayısta normalde sezeryanim ama doktor 15 inden sonra beklenir demişti çocuk iri diye. Ogleden beri grip olacakmisim gibiyim ve sırtıma sancı giriyor. Erken doğum belirtisi mi lütfen tecrübeli olanlar yazsin acil lütfen[/QUOTE
Bebek gelmek üzere olabilir. Sen kendini iyi dinle sancın gelirse veya nişan su kanama gibi bir şey olursa hemen hastaneye koş. Benim de 24 şubatta sezeryan olucaktım ve doktorum 15 şubatttan sonra her an gelebilir demişti fakat oğlum 13 şubatta geldi.

Gittim doktor a 189 çıktı nst masaj yapın dedi yolladı. Eşimle ben sessiz sakin tipleriz bu muameleler yüzünden iyice ezik oluyoruz. Zaten zorunlu sezeryan daha fazla agri gelmesine ne gerek var acaba
Kacinci haftadasin canim. Dikkat et yine en ufak seyde yine cekinme drdan. Allah kolay dogumlar nasip etsin

Bende 39 haftalik hamileyim scok hafif bel agrisi bazen de adete girecek misim gibi bir agri oluyor doktora gittim tik yok acilmada yoktu

O kalp atışı çok galiba. Sancı da 32 az değil mi ? En düşük 60 diye hatırlıyorum. Hayırlısı olsun. Acaip sabırsız bir bebek gibi.

Back
X