• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum belirtisimidir acill??

ebraarrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
1.376
428
38
21
Merhabalar 29+3 hamileyim bir haftadir bel ağrım aşırı yoğun kalça kemigimde de aynı şekilde yoğun bir ağrı var kasiklarimda sanki etlerim yirtiliyormus gibi bir ağrı var ara sıra geliyor tabi ama belimin ve kalça kemiğinin ağrısı hiç gecmiyor uyurken otururken yürürken hep var şimdi de belimde bı ağırlık var sanki üstüne bişey koymuşlar gibi geçenlerde de jel kıvamında yepyesil bı akıntı oldu erken doğum belirtisimidir

Acaba dedim normalmi ilk gebeligim hiç bişey bilmiyorum yada erken doğum yapanlar böyle bişey yasadimk acaba
Canım seni korkutmak istemiyorum erken doğum yapan birisi olarak yazıyorum haftasını yaxmak istemiyorum daha çok korkacaksın sancı tipi ağrılar normal değil kramp tipi olabilir

Yepyeşil akıntıdan kastınız nedir? Lütfen cevap verin çok muydu az mıydı?

Canım seni korkutmak istemiyorum erken doğum yapan birisi olarak yazıyorum haftasını yaxmak istemiyorum daha çok korkacaksın sancı tipi ağrılar normal değil kramp tipi olabilir
Pazartesi randuvum vardi doktorum izindeymis şuan gidemedim başka bı doktora gideyim o zaman korkuyorum içimde de bı his var sanki heran doguracakmis gibi bide şey sanki karnımın içinde bişey bı anda kendini sıkıp 1-2 dk sonra bırakıyor gibi kasılma o oluyor herhalde karnım aniden taş gibi oluyor bı kaç gündür de yoğun bı mide bulantısı var ama sadece bulantı kusma falan yok

Akıntıyı bilmiyorum ama benim doğum bel ağrısıyla başladı 1 hafta çektim bel fıtığı sandım başta değilmiş

Yani mantar da olabilir ama biraz korktum. Doktora gitme ihtimaliniz yok mu?
En erken yarın gidebilirim bide 24. Haftada progestan hap baslamisti doktorum rahim gevsekliginden ondan sonraki kontrolumde sıkılaşmaya başladığını söylemişti ama hap geçen hafta bitti. Ve evet mantar var ama hep vardı hamileliğin başından beri defarca ilaç kullandım tedavi gördüm bitiriyor tekrar basliyoeu ama mantar genelde beyaz pütürlü akıntı olarak geliyor yani bu yeşil ilk defa oldu

En erken yarın gidebilirim bide 24. Haftada progestan hap baslamisti doktorum rahim gevsekliginden ondan sonraki kontrolumde sıkılaşmaya başladığını söylemişti ama hap geçen hafta bitti. Ve evet mantar var ama hep vardı hamileliğin başından beri defarca ilaç kullandım tedavi gördüm bitiriyor tekrar basliyoeu ama mantar genelde beyaz pütürlü akıntı olarak geliyor yani bu yeşil ilk defa oldu
Siz yarın gidin. İnşallsh önemli bi şeyi yoktur. Ama muhakkak bu yeşil jel akıntıyı söyleyin/

Canım hangi şehirdesin en yakın hastanenin acil kısmına git bakarlar bebek bir noktada toplanıp sertleşip tekrar açılıyorsa bekleme

Back
X