Doğuma Hazırlık erken doğum istiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gursoy326

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
767
1
96
Bilecik
kızlar 26 haftalık hamileyim ve biran önce bebeğimi kucagıma almak istiyorm doğuma daha çok var erken doum olsun istiyorum olur mu acaba çok sacma diyeceksiniz ama bekliyecek takatim kalmadı

Erken doğan bebeklerin kuvöze alındığından haberin varmı arkadaşım? Bebek ne kadar vaktinde gelirse o kadar sağlıklı doğma şansı artar. Allah korusun, geç olsun güç olmasın, hayırlı doğumlar..

aman canım vaktinde gelsin diye dua et erken doğurursan senin kucağına vermeyecekler zaten aylarca camın arkasından bakmak zorunda kalabilirsin. bir sürü gelişim sorunu yaşayacaksın. o yüzden hayırlısıyla zamanında gelsin diye dua et.

kuvözde kalsa gene iyi
yaşamazsa ne yapacaksın ?
çabuk kavuşayım derken bebekten olmak var
ben de 17 haftalık hamileyim ve sabırsızlanıyorum kucağıma almak için
ama önce bebğimin sağlığı olsun ben beklerim

canım bu düşünceyi kafandan çıkar allah korusun erken dogum yapıp bebegi kaybetme riskin var rabbim bilir onun ne zaman dogcagını bence sen bu anların keyfini çıkar

seni çok iyi anlıyorum :) aynen bende öyle istiyordum zor sabrettim 40 haftalık olacağım hala gelmiyor napsam diye dolanıp duruyorum zamanı ne zamansa o zaman doğar merak etme erken geldimi yaşaması mümkün olur fakat biraz problemli olur ciğerleri daha gelişmedi onun annesi küçücük elleri ayaklarıyla küvezde yatacak sevemeyeceksin kimi zaman göstermeyecekler bile o zaman daha çok hasret çekeceksin bu süre ortalama 2 ay sen en iyisi hamileliğin tadını çıkar ah son aylarda neler yapacak karnında kıpır kıpır çok tatlılar

canım bence hiç öyle düşünme.
erken doğan bebeklerin yaşama sansı düşük olduğu gibi; engelli olma ihtimalleri de maalesef çok yüksek..
ben işim gereği çok fazla erken doğan buna bağlı beyin hasarı oluşturan, gelişim geriliği olan çocuk gördüm.
bu yüzden olsa gerek ödüm kopuyo erken gelecek bişey olacak diyeeyvahedigeldismile
inşallah zamanı geldiğinde gelir bütün bebişler dünyaya.

haklısınız ama işte çok heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum allahım saglık sıhhat versin önce dediğiniz gibi

anlıyorum insan dayanamıyo geçen gün sancılandım doğum diye gittik bişey yok tıpış tıpış eve geldik keyfim kaçtı küstüm oğluma beni sevmiyo gelmek istemiyo diye 3 gün yüz vermedim oda kıpırdamadı alemiz yani :) insan çok garip bi psikolojide oluyor hamileyken şaşıyorum kendime bazen

canımm 1gün 1 gündür derler duymadınmı hiç...
zamanında sağlıkla inşallah...

kızlar 26 haftalık hamileyim ve biran önce bebeğimi kucagıma almak istiyorm doğuma daha çok var erken doum olsun istiyorum olur mu acaba çok sacma diyeceksiniz ama bekliyecek takatim kalmadı

Bu söylediğini gerçek hayatta yaşamış olsan nekadar pişman olurdun biliyormusun arkadaşım...

Küvöze alınmış bir bebek hergün camekanın arkasından günlerce her hareketini izlemek
Kucağına alabilmek için günlerce dua etmek
Ve neredeyse yaşama şansının %70/80'lerde olan bir bebek...
Bunları kaldırabilecek cesaretin varsa olsun...

Canım seni çoook iyi anlıyorum.. bende bebeğimi kollarımda gormeyı ne kdr ıstıyorum anlatamam.. ALLAHIMA gunler cook cabuk gecsınde kızım kollarımda olsun diye dua edıyorum.. ama erken dogsun dıyerek deil tabii.. ALLAH korusun ödum kopuyor ya erken dogsa dıyee ...

38. haftamdayım sancılarım basladı dün doktora gittim 2cm acılma var heran olabiilir dedi doktor. çok üzüldüm çünkü daha 2haftam var dı. bebeğime kızdım az daha bekle henuz ikimiz içinde erken dedim doğum öncesi izim erken biticek işe 2 hafta erken başlamak zorunda kalıcam hepsi bi handikap allah yardımcımız olsun gununde sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.sabırla bekle canım minik bebeğini anne karnı onun için en guzel yer gelişimini tamamlasın öyle gelsin.

bendde erken dogar diye korkuyorum arkadaşların dedigi gibi kuvez di yaşar dı yşamazdı rabbim korusun bebeklerimizi sürekli zaman geçs bir an öncede zamanın doldurup dogsa diyorum kıpırddıkça çok iyi hisetmeye başlayınca hareketlerini insan özlüyo tabi bir an önce alsam kucagıma diyo saglıcakla gelsin yavvularrr:)

Bende hep sıkıldım diyorum ama erken doğsun küvöze alınsın bende uzaktan bakayım manasında değil asla. Geç olsun güç olmasın. Zamanında sağlıcakla doğsun bebişlerimiz inşallah!!!!!!!!!

Bir anne adayının bu kadar bencilce düşüncelere girmesi ne saçma! Kusura bakma ama herkes o günü iple çekiyor bi sen değilsin bekleyen merak etme. Senin isteğinle olacak bi şey değil zaten. Dua et de bebeğin sağlıklı ve gelişimini tamamlamış olarak doğsun. Kuvezde yaşayan kendi kendine nefes almayı bile beceremeyen bi bebek seni mutlu etmez. Allah onu en doğru zamanda sana kavuştursun inş. ne diyim.

heyecanını anlıyorum ama 30 haftadan snr kılo almaya baslıyor cıgerlerı anca gelısır 37 haftalık dogum yaptım ama doktor kuveze alabılırız dedı 3230 garm dogdu almadılar ben bıle korktum tek 1 hafta daha karnımda kalsında saglık olsun dedım azcık kalmıs bıraz daha sabırlı ol

bebegim 35haftalık dogdu bi sürü sorun da beraberinde geldi küvöze girdi 45gün sarılıgı sürdü haka kan degerleri düşüyo ayda bir hastanaye yattıgımız oluyo bırak kilosunu alsın normal seviyesine gelsin ben gibi olsan heralde ölürdün arkadaşım 8ay igne vurdum göbegimden kan ignesi düşük riskim %85ti istanbul tekirdag arası doktora tek başıma gidip geliyodum karnım burnumda 25kiloylaa dua et zamanında dogsun zamanından önce dogan bebekler bakımı agır oluyo bildiriyim dedim

arkadasım herseyden önce hayırlısıyla vaktınde gelsin bebegın.tüp bebek yontemıyle hamile kaldım ben 25. hftada aniden sancıyla hastaneye yatırıldım o gun bugundur de vaktınde gelsın yavrum diye yataktan cıkmaya korkuyorum onda bıle kac kez daha hastanelık oldum yavrum için bence vaktınde dogsun diye dua et

Back
X