doktorum 26. haftamda suyumun çok az olduğunu ve bunun erken doğuma sebep olabiliceğini söyledi. Kontrollerimi her hafta olacak şekilde düzenledi. Şu an suyum biraz artmış ama risk hala devam ediyor. 28 hafta olduk. Bebeğim 1100gr. Allah vaktine erdirsin ama doğsa bile kötü bir şeyle karşılaşır mıyım? Çok tedirginim.
Canım benım kızım 1500gr dogdu ve kuvezde bıle kalmadı dogumdan bır gun evvel agrılarımla gıtmıstım doktorhemen ıgne yaptı oda cıgerlerını guclendırıyormus sagsaglım dogdu suan 10 yasında oldu da kardesını beklıuor korkma ama erken dogum dıyede sartlama kendını suyun az olması cok acıl bı durum degıl aon haftalara kadar gıdebılırsın bol bol yat bence ve bol sıvı tuket hayatım
Canım benım kızım 1500gr dogdu ve kuvezde bıle kalmadı dogumdan bır gun evvel agrılarımla gıtmıstım doktorhemen ıgne yaptı oda cıgerlerını guclendırıyormus sagsaglım dogdu suan 10 yasında oldu da kardesını beklıuor korkma ama erken dogum dıyede sartlama kendını suyun az olması cok acıl bı durum degıl aon haftalara kadar gıdebılırsın bol bol yat bence ve bol sıvı tuket hayatım
doktorum 26. haftamda suyumun çok az olduğunu ve bunun erken doğuma sebep olabiliceğini söyledi. Kontrollerimi her hafta olacak şekilde düzenledi. Şu an suyum biraz artmış ama risk hala devam ediyor. 28 hafta olduk. Bebeğim 1100gr. Allah vaktine erdirsin ama doğsa bile kötü bir şeyle karşılaşır mıyım? Çok tedirginim.
Doktorun ciger gelistirici vurdu mu igne? Kuzenim 32 de dogurdu ikizlerdi biri 1 kg digeri 1100 du masallah simdi demezsin erken dogmus diye 2/3 hafta kuvezde kaldilar
Ciger gelistirici igne dogumdan 2 hafta once atilirsa daha cok etkisini gosterebiliyor.birde bebegin yapisiyla gelisimiyle alakali dogum sonrasi yasanabilecek sıkintilar.34 den once dogan bebeklerin kuvezde kalma durumlari olabiliyor.34 haftasida kalabiliyor.
Anne baba icin zor bir surec kuvezde olunca bebek ama saglikli olduktan sonra iyiye gittikten sonra gerisi onemli degil.
Bende premature annesiyim hemde 3 cocugumda premature dogdu.
Ins siz vaktinde kucaginiza alirsiniz.dua edin hakkinizda hayirlisi olsun ins.
Canim bebeginin kilosu fena degil. Arkadasim 650 gr dogum yapti ve bebek yasadi suan 4 yasinda :) bol bol dinlenmen gerekiyor. Suyu sinirda olup haftalarca idare edende oluyor.
Suyu az olup zamanında Doğum yapan arkadaşım var sıvı tüketimini arttır dinlen iş falan yapma hayırlısıyla güzelce doğumlar yaparsın. Bebişle konuş hep