- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
- 33
- Konu Sahibi Okyanus esintisi
-
Kaç haftalıksınız bende öyleyimKızlar erken doğum riskim var 1.5 aydır annemdeyim sürekli yatıyorum her görende yattığım için doğumun zor olur diye diye psikolojimi bozdu artık bu durumda olupta kolay doğum yapan var mı?
29 haftalıktan beri erken doğum riskim var 36 şu anKaç haftalıksınız bende öyleyim
İyi haftanız bence keşke bende o haftaya kadar gelebilsem neden dolayı risk var29 haftalıktan beri erken doğum riskim var 36 şu an
Herkes doktorunuzdan çok biliyor galiba. Siz doktorunuz ne diyorsa yapmaya devam edin.Kızlar erken doğum riskim var 1.5 aydır annemdeyim sürekli yatıyorum her görende yattığım için doğumun zor olur diye diye psikolojimi bozdu artık bu durumda olupta kolay doğum yapan var mı?
Olması gereken haftaya girmissiniz artık risk ortadan kalkmış bulunuyor bu durumda artık 40 haftayı doğum yapan sayısı azaldı. Genellikle 37 38 haftalarda oluyor. Erken doğum riskiniz varmış ve siz elinizden geleni yapıp kendinizi 36 . Haftaya kadar getirmişsiniz hiç kolay değil 1.5 ay yatmak. Erken doğum riski var demek riskli doğum anlamına gelmiyor tam tersi şöyle düşün senin ki doğmak için sabırsızKızlar erken doğum riskim var 1.5 aydır annemdeyim sürekli yatıyorum her görende yattığım için doğumun zor olur diye diye psikolojimi bozdu artık bu durumda olupta kolay doğum yapan var mı?
Bebek toplanıyordı sürekli artık yürüyemiyordum acile gittim sancı çıktı rahimde yumuşama ve Rahim ağzında kısalma da vardı. inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız bol bol dinlenin ben sadece ihtiyaçlarım için kalktım onun dışında hep yattımİyi haftanız bence keşke bende o haftaya kadar gelebilsem neden dolayı risk var
O kadar haklısınız ki herkes çok biliyorHerkes doktorunuzdan çok biliyor galiba. Siz doktorunuz ne diyorsa yapmaya devam edin.
Çok şükür doktorumda 37. Haftaya kadar diren demiştiOlması gereken haftaya girmissiniz artık risk ortadan kalkmış bulunuyor bu durumda artık 40 haftayı doğum yapan sayısı azaldı. Genellikle 37 38 haftalarda oluyor. Erken doğum riskiniz varmış ve siz elinizden geleni yapıp kendinizi 36 . Haftaya kadar getirmişsiniz hiç kolay değil 1.5 ay yatmak. Erken doğum riski var demek riskli doğum anlamına gelmiyor tam tersi şöyle düşün senin ki doğmak için sabırsızonun için bunu diyenlere he he deyip gec. Sağlıkla kucağına alasın inşallah
Hımm bendede kısalma var sanırım ama sancı yok ben hamileliğin başından beri yatıyorum gerçekten zor sonu iyi olsun da bir kaç ay daha yatarımBebek toplanıyordı sürekli artık yürüyemiyordum acile gittim sancı çıktı rahimde yumuşama ve Rahim ağzında kısalma da vardı. inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız bol bol dinlenin ben sadece ihtiyaçlarım için kalktım onun dışında hep yattım
Sancınız yoksa daha iyi yapılacak tek şey yatmak zaten elden başka birşey gelmiyorHımm bendede kısalma var sanırım ama sancı yok ben hamileliğin başından beri yatıyorum gerçekten zor sonu iyi olsun da bir kaç ay daha yatarım
Aynen yapacak hiç birşey yok malesef keşke olsaSancınız yoksa daha iyi yapılacak tek şey yatmak zaten elden başka birşey gelmiyor
Merhaba kızlar bende 17 haftalık hamileyim ara ara karnıma kramp giriyor doktorum bu krampların erken olduğunu söyledi magnezyum verdi. Kramplar normal mi acaba aslında çok hissetmiyordum krampların ultrasona idrara sıkışık girdim o da yaparmış ama iki gündür psikolojik belki de ara ara kramp giriyoHımm bendede kısalma var sanırım ama sancı yok ben hamileliğin başından beri yatıyorum gerçekten zor sonu iyi olsun da bir kaç ay daha yatarım
Bence normaldir Belirgin şikayet olmadığı süreceMerhaba kızlar bende 17 haftalık hamileyim ara ara karnıma kramp giriyor doktorum bu krampların erken olduğunu söyledi magnezyum verdi. Kramplar normal mi acaba aslında çok hissetmiyordum krampların ultrasona idrara sıkışık girdim o da yaparmış ama iki gündür psikolojik belki de ara ara kramp giriyo
Bebeğin çerde toplandığını nasıl anlıyorsunuz.sanki bende öyle hissedıyorm ama emin olamıyorum haliyle.vajina agzında agrı acı oluyo sanki çocuk çıktı çıkıcak gibi alttan bi his oluyo.öyle bişeymiBebek toplanıyordı sürekli artık yürüyemiyordum acile gittim sancı çıktı rahimde yumuşama ve Rahim ağzında kısalma da vardı. inşallah vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız bol bol dinlenin ben sadece ihtiyaçlarım için kalktım onun dışında hep yattım
Böyle karnın bir tarafına toplanıyor o bölge sertleşiyor anlarsınız zatenBebeğin çerde toplandığını nasıl anlıyorsunuz.sanki bende öyle hissedıyorm ama emin olamıyorum haliyle.vajina agzında agrı acı oluyo sanki çocuk çıktı çıkıcak gibi alttan bi his oluyo.öyle bişeymi
Benimde öyleydi magnezyumla geçti o ağrı ama benim ek olarak kasılma oluyordu yani bebek toplanıp sertleşiyordı o hala devam ediyorİki gündür benimde genital bölgemde çok fazla agri var hatta yürümeme hareket etmeme bile engel oluyor magnezyum kullanıyorum bugün dr dinlen ve iki adet iç geçmezse gel dedi.ne bileyim kimisi gebelikte olur bebek büyüdüğü icin rahim büyüyor ondan diyor ama ilk gebelikigimde hiç yaşamadım bunu dünde detaylı ultrason vardı dr bebeği iyi görmek için ultrason ve eliyle çok bastırdı karnıma ondan mi oldu diye tedirgin oldum olmadı sabaha dr gitmeyi düşünüyorum acaba bende ki de sancı ya da kasilma midir?
Benimde öyle sertleşme olıyor ama ben benek hareket ettiği için diye düşünüyorumBenimde öyleydi magnezyumla geçti o ağrı ama benim ek olarak kasılma oluyordu yani bebek toplanıp sertleşiyordı o hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?