Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrh.29 haftalık gebeyim.bu haftaya kadar bir sıkıntım yoktu ama 2 gün önce gittiğim kontrolde bebegimin gelişiminin 2 hafta geri olduğu ve suyunun azaldığı soylendi.hastaneye yatisım verildi.serum ve bebegimin ciğerleri gelissinn diye ıgne yapılıyor. Benim durumumya olup bebeğine kavuşan varmi
Mrh.29 haftalık gebeyim.bu haftaya kadar bir sıkıntım yoktu ama 2 gün önce gittiğim kontrolde bebegimin gelişiminin 2 hafta geri olduğu ve suyunun azaldığı soylendi.hastaneye yatisım verildi.serum ve bebegimin ciğerleri gelissinn diye ıgne yapılıyor. Benim durumumya olup bebeğine kavuşan varmi
Canm geçmiş olsun bende benzer durum yaşadım bebeğim 22.haftada doğum pozisyonu almıştı suyum azalmıştı doğum yaptım yapacam diyerek aylarım geçti tabi sürekli dinlendim hiç kalkmadım yemeği bile sırt üstü uzanarak yedim ve doktorum progestan diye Bi ilaç verdi çok şükür elhamdüllillah kızım 37.haftada sağlıkla doğdu şimdi 43 günlük