Selam,
Arkadaslar ben 24 şubat 2014de doğum yaptim. Ancak firsatim oldu yazmak icin. Çok zor bir hamilelik gecirdim. 7 haftalik hamileyken kese vardı kalp atışı yoktu. 10 gün bekledim. Kalp atışı duyuldu bu weferde 2 aylik hamileyken kanamam oldu yine yattim . Sonra 26. Haftama kadar biraz daha rahat bir dönem geçirdim bebeğimiz için alisverislerimizi yaptik. 26. Haftamda tekrar kanama oldu. Doktor rahimde incelme oldugunu ve erken dogum olabileceğini söyledi.tabi ben o an yikildim. Daha bebeğim 780 gramdi ve dogarsa yasamayabilirdi. Hic kalkmadan yattim.yemegimi yatarak yedim sadece tuvalete kalktim.15 gunde 1 5 dakika banyo yaptim.ve tansiyon icinde kullanilan nidilati ictim 34. Haftaya kadar.buarada elimde tablet forumlari takip ettim.son 3 hafta tansiyonum 18-12 oldu gebelik tansiyonu olmusum birde bu eklendi. Fakat doktorum okadar tecrubeli ve sakindiki beni 38+2 de sagsaglim bebegime kavusturdu. 2300 gram dogdu tansiyondan dolayi kilo alamadi son 3 hafta ama kuvezede girmedi zamaninda dogdugu icin. Su an 9 aylik yanimda gulucukler saciyor gayet saglikli. Sadece sabirli ve umutlu olun arkadaslar....