ERKEN DOĞUM TEHLiKESÍ OLANLAR

Stresli bir süreç.ufacık birşeyi bile kaldıramıyorsunuz.İlaçlar sürekli kontrol edilmeler.Endişeler korkular oooooooooo anlat anlat bitmez.

Selam,
Arkadaslar ben 24 şubat 2014de doğum yaptim. Ancak firsatim oldu yazmak icin. Çok zor bir hamilelik gecirdim. 7 haftalik hamileyken kese vardı kalp atışı yoktu. 10 gün bekledim. Kalp atışı duyuldu bu weferde 2 aylik hamileyken kanamam oldu yine yattim . Sonra 26. Haftama kadar biraz daha rahat bir dönem geçirdim bebeğimiz için alisverislerimizi yaptik. 26. Haftamda tekrar kanama oldu. Doktor rahimde incelme oldugunu ve erken dogum olabileceğini söyledi.tabi ben o an yikildim. Daha bebeğim 780 gramdi ve dogarsa yasamayabilirdi. Hic kalkmadan yattim.yemegimi yatarak yedim sadece tuvalete kalktim.15 gunde 1 5 dakika banyo yaptim.ve tansiyon icinde kullanilan nidilati ictim 34. Haftaya kadar.buarada elimde tablet forumlari takip ettim.son 3 hafta tansiyonum 18-12 oldu gebelik tansiyonu olmusum birde bu eklendi. Fakat doktorum okadar tecrubeli ve sakindiki beni 38+2 de sagsaglim bebegime kavusturdu. 2300 gram dogdu tansiyondan dolayi kilo alamadi son 3 hafta ama kuvezede girmedi zamaninda dogdugu icin. Su an 9 aylik yanimda gulucukler saciyor gayet saglikli. Sadece sabirli ve umutlu olun arkadaslar....

Zor bir süreçten sonra mutlu son :) Allah analı babalı büyütsün. Onun bir gülüşü unutturdu dimi herşeyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…