erken dogum yaptım

enguzelruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
116
7
68
kızlar sonunda dogum yaptım erken dogum oldu 34 haftalıkken dogum yaptım 23 gunluk premature bebegım var ama sukurler olsun kı bebegımın durumu ıyı kılosu da oldukca ı
yı o yuzden kuvozde falan yatmadık yalnız tek bı sorunumuz var sarılık. Sarılıgımız bı dusup bı yukselıyo bu konuda tecrubesı olan anneler var mı ne ıyı gelır sarılıga

kızlar sonunda dogum yaptım erken dogum oldu 34 haftalıkken dogum yaptım 23 gunluk premature bebegım var ama sukurler olsun kı bebegımın durumu ıyı kılosu da oldukca ı
yı o yuzden kuvozde falan yatmadık yalnız tek bı sorunumuz var sarılık. Sarılıgımız bı dusup bı yukselıyo bu konuda tecrubesı olan anneler var mı ne ıyı gelır sarılıga

bebeğini sıks sık emzir 2 saati sakın qecırtme beenim bebeğimde 1 ay 4 qünlük cok sık emzirdım sarılık olmadıdoktorum sık sık emzirirsen sarılık olmaz dedi bende yaptım ve olmadı emzirki sarılıqı cabuk atlatsın

evet sarılığın tek çözümünün bebeğin sık sık emzirilmesi olduğunu da ben de duymuştum. hatta bebek uyuyo olsa dahi her yarım saatte kaldırıp emzirilmesini tavsiye etmişti doktor bir arkadaşıma. ve de sarılık olmamıştı bebeği..

Canim ablamda 34 haftalik dogim.yapti ama sizin bebis gibi kuvezede girmesi 3 kgydi
Sariligi oldukca uzun surdu bol slk emzirme ile bitti
Gecmis olsun

Hayırlı olsun bebişin, hoşgelmiş canım..
ben de 36 haftalık doğum yapmıştım.
2750 kg doğmuştu kızım ve eğer kan değerli yüksek çıkmasaydı kuvöze girecekti.
neyse ki allah yardım etti..
ben sarılık konusunda sıkıntı yaşadığımİzı hatırlamıyorum ama doktor her muayenede havada kasırga bile olsa her gün mutlaka 10, 15 dakika dışarıya çıkarİn oksijen alsın çocuk derdi..
bol bol emzir ve güneşe çıkart yavrunu.
tenine güneş değsin. o da iyi gelirmiş sarılığa..

Back
X