Erken doğum

Krbyk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
31
18
38
Arkadaşlar,bugün 9 gün oldu 17 haftalık bebeğimi düşürdüm,bu acı tarif edilemez.dr gttim bana gaz sancn var dedi , en başından bu yana iğneyle ve ilaçla drdrmuştuk doğumu ,kanamalı ve riskli bir hasta olduğumu bile bile bni eve yolladı ertesi gün bn düşük yptımm inann nerden bşlasam ne yazsam bilemiyorum,

Allah sabir versin 11 haftalik kaybettim bende. Dayanmak zor ama ayaga kalkmak lazim Allahtan geldi diyip sabretmekten baska secenek yok malesef..

Evet başka seçenek yok biliyorum lakin herkeze herşeyw kızıyorum ,dr ,kendime ,kndime kızıyorum neden ısrar etmedim doktora zor bir hamilelik geçirdiğim halde wve gttim ,doktora kızıyorum nasıl müdahale etmez diye birde özele gttim daha çok iyi ilgilenirler diye kafam o kadar karışıkki oğlumn kalbi son dakikaya kadar atıyordu,herşey bir anda oldu bitti,rabbim kimseye yaşatmasın

bunun bir sonu yok. kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. olacak olanın önüne geçilemiyor malesef. bu saatten sonra keske oyle yapsaydım boyle olsaydı diye kendini üzme. diyorum ama biliyoru m bir süre bu düşüncelerle yaşıycaksın zamanla hafifliycek azalacak yada azalmıycak alışacaksın. ben ikinci kez kaybetim üstelik tüp bebekti 4 yıl üzerine olmustu. senin durumun daha başka tabi ben kürtaj oldum sen daha çok hissettin daha büyük acı yaşadın. şöyle düşün verende Allah alanda Allah. bu düşüncede olmazsak neden niye diye diye kafayı yeme noktasına geliriz. inşallah yaşadığın son acıdır.

Çok haklısın sağlıklı düşünwmiyorum,bn bir tanede 8 aylık erkn doğumm var ,onuda kaybettim,allahın dediği olur dediğin gibi yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ,

ahh canım neler yaşamışsın sen öyle. Rabbim sana sabır versin dayanma gücü versin. peki genetik inceleme vs yapıldı mı?

Görünürde bişey yok doktor öle diyo herşey yolunda gderkn işler değişiyor,sennde rabbim sağlıklı bir şklde evladını kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Çok üzücü çok üzüldüm 8 aylık ve 4 aylık iki kayıp ilk erken doğum sebebi neydi peki rahim ağzı açılması ise ikincide dikiş atılması gerekiyordu diye biliyorum kuzenimin eşine öyle oldu ama artık yapacak bişey kalmamış kardeşim Allah sana dayanma gücü versin keşke acının birazını alıp hafifletme imkânım olsa ama veren de Allah alan da..Inşallah bidaha sağlıklı güzel bir hamilelikle bebeğini kucağına alacaksın.

Sadece bana denilen gaz sancın var tahlil yaptı bişey çıkmadı,ertesi gn tekrar gttim çocuk sağlıklı dedi ve devlet hastanesine yolladı,devlete gttim yatış verdi miyomun var dedi serum taktı ,ve o gece çocuk düştü,güzel dileklerin için teşkkür ederim,evet verende Allah alanda Allah ,ama psikolojim iyi değil biliyorum buda geçek ama kndime söz geçiremiyorum

Çok haklısın sağlıklı düşünwmiyorum,bn bir tanede 8 aylık erkn doğumm var ,onuda kaybettim,allahın dediği olur dediğin gibi yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ,
Kusura bakmayın acınızı hatırlatmak istemem ama merak ettim aslında 8 aylık çok çok ta erken değil doğsa bile,küveze alınabilirdi,kısa süre içerisinde de kavuşabilirdiniz.tabi Rabbimin takdiri ama kaybetme sebebi neydi acaba tam olarak? Birde rahim ağzı yetmezliği olabilir mi acaba?serklaj falan atılsaydı keşke

8 aylık erken doğum sebebi neydi?

Ikincisi de düşük değil 12 hafta üstü erken doğum aynı şekilde sebebi ne dedi doktorlar size? gerçekten bu kadar baştan savilmaz çok sinir oldum.

Kan uyuşmazlığı vardı,doğdu küveze konuldu herşey çok iyi gdiyordu emzrmeye bşlamıştım 12 gün yaşadı ,snra gelin dediler gerisi malum

8 aylık erken doğum sebebi neydi?

Ikincisi de düşük değil 12 hafta üstü erken doğum aynı şekilde sebebi ne dedi doktorlar size? gerçekten bu kadar baştan savilmaz çok sinir oldum.
Doktorun bni ciddiye almaması ,sebep sorduğumda cevp alamıyorum ,bn çocuğu romotolojiye yollamadım aldım memlekete gtrdüm

Kan uyuşmazlığı vardı,doğdu küveze konuldu herşey çok iyi gdiyordu emzrmeye bşlamıştım 12 gün yaşadı ,snra gelin dediler gerisi malum
Başın sağolsun canım.inşallah daha nice evlatların olur.umudunu yitirme.rabbim istesin yeter ki.hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Doktorun bni ciddiye almaması ,sebep sorduğumda cevp alamıyorum ,bn çocuğu romotolojiye yollamadım aldım memlekete gtrdüm
Tahminim rahim ağzı açılması ama böyle olmaz canlar böyle ucuz olmamalı yinede detaylı bilgi verilmeliydi ve ilk kayıptan sonra ikincisi çok daha titiz takip edilmeliydi eğer tahmin ettiğim gibiyse dikiş atılmalıydı şimdi bunlar çaresiz ama lütfen birdahaki gebeliginde çok daha iyi bir yerde iyi Perinatalog eşliğinde gebelik takibi yaptır.Allah dayanma sabrı gücü versin hep dua et.

Aminnnn cnm,teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…