Amin inşallah Allah razı OlsunAllah yardımcınız olsun, erken doğum riski olup 36-37 lere kadar bekleyenler var tabi, gözetim altındasınız gereken her şey yapılıyordur zaten, inşallah hayırlı vakitte sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Gecmis olsun. Bende dünden beri erken doğum riskinden dolayı yatiyorum. 30+5 günlüğüm sadece sancım vardı sadece olmasın diye ilaç vs veriliyor inşallah sağ sağlim vaktinde kucagimiza alırız. Benim bile doğması için erken diyorlarHerkese iyi günler Benim 26. Haftada kanama ve sancılarım başladı. 1 hafta hastanede yattım tam onu atlattık diye düşündüm. 28+3 de yine kanama ve sancı ile hastaneye yatış yaptım. İlaçlarla şimdilik idare ediyoruz. Ama kanamam az az devam ediyor. Buna da şükür şükür bugün 29+4 olduk. Artık gün hesabı yapıyorum kar kardır diye düşünüyorum. Rabbim sağ sağlim vaktinde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.Bana dua edin lütfen doğacaklar diye çok korkuyorum. Benim gibi olupta 36. Haftaları gören oldu mu acaba
Geçmiş olsun canım. Amin inşallah. Rabbim yavrularımızı vaktinde sağlıkla doğurabilmeyi nasip etsin.Gecmis olsun. Bende dünden beri erken doğum riskinden dolayı yatiyorum. 30+5 günlüğüm sadece sancım vardı sadece olmasın diye ilaç vs veriliyor inşallah sağ sağlim vaktinde kucagimiza alırız. Benim bile doğması için erken diyorlar
Inşallah. Size ne gbi bir tedavi uygulanıyor peki evde misiniz hastahanede mi yatıyorsunuz.?Geçmiş olsun canım. Amin inşallah. Rabbim yavrularımızı vaktinde sağlıkla doğurabilmeyi nasip etsin.
Benim sancılarım azaldı çok şükür saatte bir falan geliyor. Suyum geldiği için enfeksiyon yönünden takip ediyorlar. 8 gün antibiyotik tedavisi aldım. Sancılar içinde nidilat ilaç verdiler. Hastanedeyim. 11. Gün bugün doğuma kadar buradasın dediler. Hayırlısı bakalım. Siz hastanede misiniz.Inşallah. Size ne gbi bir tedavi uygulanıyor peki evde misiniz hastahanede mi yatıyorsunuz.?
Evet Bugün de yatırdılar beni yarın duruma göre çıkarsın belki dedi ama şükür ilaçlar sayesinde tabi sancım azalmış evde öyle yatacakmışım lavabo harici gezmem yasak 33 34 bari olursan daha yine diyorlar. Açılmanız var mi peki su geldiğine göre. Benim acilmam hic olmadi o yuzden bana sansli geldi o durumBenim sancılarım azaldı çok şükür saatte bir falan geliyor. Suyum geldiği için enfeksiyon yönünden takip ediyorlar. 8 gün antibiyotik tedavisi aldım. Sancılar içinde nidilat ilaç verdiler. Hastanedeyim. 11. Gün bugün doğuma kadar buradasın dediler. Hayırlısı bakalım. Siz hastanede misiniz.
Çok şükür ağrılar durmuş. İnşallah 34 ü görürüz. Benim zaten 34 de almayı planlıyorlar ikiz olduğu için. Çok şükür benim açılmamda yok. Büyük bi şans açılmanın olmamasıEvet Bugün de yatırdılar beni yarın duruma göre çıkarsın belki dedi ama şükür ilaçlar sayesinde tabi sancım azalmış evde öyle yatacakmışım lavabo harici gezmem yasak 33 34 bari olursan daha yine diyorlar. Açılmanız var mi peki su geldiğine göre. Benim acilmam hic olmadi o yuzden bana sansli geldi o durum
Inşallah biraz kendime geliyim hazirliklarimi da bitireceğim işim şansa kaldı artık çünkü. Sizde öyle bol istirahat edin elinizden geliyorsa oturmayın bile uzanın sürekli oturmak bile iyi gelmezmiş. Bana da karnın aşağı düşmüş az birşey diyorlar bende pek bilemedim de doğum belirtisi midir yoksa normal midir kafamı karıştırıyorlar hepÇok şükür ağrılar durmuş. İnşallah 34 ü görürüz. Benim zaten 34 de almayı planlıyorlar ikiz olduğu için. Çok şükür benim açılmamda yok. Büyük bi şans açılmanın olmaması
Ben 30 hafta 1 günlük doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler şimdi dua edin inşallah. Siz nasılsınızInşallah biraz kendime geliyim hazirliklarimi da bitireceğim işim şansa kaldı artık çünkü. Sizde öyle bol istirahat edin elinizden geliyorsa oturmayın bile uzanın sürekli oturmak bile iyi gelmezmiş. Bana da karnın aşağı düşmüş az birşey diyorlar bende pek bilemedim de doğum belirtisi midir yoksa normal midir kafamı karıştırıyorlar hep
Ikiz galiba. Inşallah kısa bir zamanda atlatırsınız sağlıkla kucaginiza alırsınızBen 30 hafta 1 günlük doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler şimdi dua edin inşallah. Siz nasılsınız
Ara ara sancılarım olmadı normal. Alttan muayene ederlerse sancı daha çok artıyor. İnşallah sıkıntısız bir şekilde vaktinde doğum yapardınız. Benim ikizdi. Rabbim küvezde yatan bütün bebişlere sağlık sıhhat versin.Ikiz galiba. Inşallah kısa bir zamanda atlatırsınız sağlıkla kucaginiza alırsınızbenim de ara ara sancım oluyor yarın kontrolüm var bakalım ne diyecekler az sancım olduğunda gitmek de istemiyorum açılma var mı diye bakarlarsa diye o da erken doğuma sebepmis çok bakılması. 32 olduk bakalım hayırlısı
Inşallah canm inşallahAra ara sancılarım olmadı normal. Alttan muayene ederlerse sancı daha çok artıyor. İnşallah sıkıntısız bir şekilde vaktinde doğum yapardınız. Benim ikizdi. Rabbim küvezde yatan bütün bebişlere sağlık sıhhat versin.
Aslında eğer yırtılacaksa ne sürersen sür yırtılıyor. Ama mustela var çatlaklar için çok iyi.Inşallah canm inşallahyatmaktan başka birşey yapmıyorum bugün kaburgamin alt kısmı ağrıyor ve karnım yirtiliyor mu anlamadım elimi dahi değemiyorum yanıyor görünürde bisey de yok ne sürsem bilemedim.
Peki denerim canm sagolAslında eğer yırtılacaksa ne sürersen sür yırtılıyor. Ama mustela var çatlaklar için çok iyi.
Merhaba benim de 27.hafta da suyum geldi be iki cm açılmam vardı Erzurum’a sevk edildim orda direk doğuma aldılar bebeğimi kaybettim taktir allahtan ne diyimBenim sancılarım azaldı çok şükür saatte bir falan geliyor. Suyum geldiği için enfeksiyon yönünden takip ediyorlar. 8 gün antibiyotik tedavisi aldım. Sancılar içinde nidilat ilaç verdiler. Hastanedeyim. 11. Gün bugün doğuma kadar buradasın dediler. Hayırlısı bakalım. Siz hastanede misiniz.
bende aynı durumdayım ikizler hastanedeyim yatış verdiler sancıları baskılamaya çalışıyorlar 30+2 henüz artarsa doğum dediler çok korkuyorum.Ben 30 hafta 1 günlük doğum yaptım. Bebeklerim küvezdeler şimdi dua edin inşallah. Siz nasılsınız
Canım korkma.. benim dayımın 3üzleri 30. Haftada doğdular 1 ay küvezde kaldılar şimdi 14 yaşnda koca adam oldular.. bir tanışn kızı 30 haftalık doğdu 2 aya yakın küvezde kaldı şimdi 6 aylık cicili bicili tatlı mı tatlı cimcime oldu.. başka bir tanışım 26 haftalk doğdu 7 yaşnda çok tatlı bir kızbende aynı durumdayım ikizler hastanedeyim yatış verdiler sancıları baskılamaya çalışıyorlar 30+2 henüz artarsa doğum dediler çok korkuyorum.
siz ve bebekler nasılsınız kaç kg doğdular süreç nasıl geçti. sağlıkla büyüsünler
Canım benim arkadaşım 32 haftada doğum yaptı şuan bebeği bir yaşında gayet sağlıklı.stres yapmayın inanın Rabbim nasip ederse aklınızın alamayacağı zorlukları atlatabiliyolar ve herşey yolunda giderken bebek normal vaktinde olmasına rağmen nasip olmayınca olmuyo. Allah korusun ama siz içinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızHerkese iyi günler Benim 26. Haftada kanama ve sancılarım başladı. 1 hafta hastanede yattım tam onu atlattık diye düşündüm. 28+3 de yine kanama ve sancı ile hastaneye yatış yaptım. İlaçlarla şimdilik idare ediyoruz. Ama kanamam az az devam ediyor. Buna da şükür şükür bugün 29+4 olduk. Artık gün hesabı yapıyorum kar kardır diye düşünüyorum. Rabbim sağ sağlim vaktinde kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah.Bana dua edin lütfen doğacaklar diye çok korkuyorum. Benim gibi olupta 36. Haftaları gören oldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?