Erken dogum

burcuzynpada

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
202
28
18
36
Meraba kızlar 34.+1 oldm ama sancım var bi degişik hissediyorum kendmi nts sancım ckmıyor acılmam varmıs doktor baktı ciger geliştirici igne yapıldı benm gbi olan yasıyan varmı aranızada acaba

Ben varım. Nts sancım çıkmadı Ciğer geliştirici iğne oldum açılmamda yoktu ama bianda oldu kanamayla acilma ve doğum. 26+4 te doğdu şuan 25 günlük

Ben varım. Nts sancım çıkmadı Ciğer geliştirici iğne oldum açılmamda yoktu ama bianda oldu kanamayla acilma ve doğum. 26+4 te doğdu şuan 25 günlük
Kaç kilo dogdu bebişiniz acaba benm cok kafam karıstı bi doktor baktı acılman var dedi ciger geliştirici igne yaptı şimdi kndi doktormuza gittk acılman yok dedi dgr hastanede 2.300 ölcldü smdi kndi doktormz 2.003 grm dedi bakıcx dedi 2.500 gecmesi önmli eger almzsa kilo alcz dedi bebegi

940 gram doğdu şuan kuvezde. Maşallah sizin gayet iyi 200-300 gram ultrason kaynaklı farklı çıkabiliyor ona takılmayın benimle bir ayni odada doğum yapan kadının bebeği 2 kiloydu solunum sıkıntısı da olmayınca hiç küveze filanda girmemiş. Ciğer geliştirici iğne çok önemli vurulduktan sonra bebis nekadar durursa okadar iyi. Doktorlar da farklı farklı konuşuyor insan kime güveneceğini şaşırıyor siz bebeğin hareketlerini takip edin hiç kalbinizi sıkmayın bol dua edin Rabbım vakti zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ay hadi cnm inşllah biramnce sag salim cıkar kucagnzda görrsnz işte doktorlar hep frklı bsy dedi kafam karstı üzüldm skldm korku içimde annelk zor cddn

Ay hadi cnm inşllah biramnce sag salim cıkar kucagnzda görrsnz işte doktorlar hep frklı bsy dedi kafam karstı üzüldm skldm korku içimde annelk zor cddn
Amin canım Allahını izniyle inşallah kafanı bulandirma sen bebisin hareketleri takip et kafanı çok bulandırdiginda psikolojik te olabilir sancilqr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…