meraba arkadaşlar sizlerle 2 gündür yaşadıklarımı paylaşmak istedim ve tecrübeli arkadaşların bana yardım olmalarını bekliyorum.2 aydır dr.um elektroya bağlıyordu.bebegimin kalp atışları ve bende kasılma olup olmadıını anlamak için.geçen ay az bu ay biraz daha fazla kasılmalar çıktı elektroda.dr.um istirahat deip eve yolladı.ve idrar yollarımda iltihap için ilaç yazdı.ben kendisine çok güvendiim için dier randevuyu 1 ay sonnraya yazarken bile sesimi çıkarmadım.bugün ilacımı alırken eczacım beni uyardı seni eve yollaması garip en azından ilaç vernmeliydi dedi.tabi benim aklım başıma gelmeye başladı. eşimi ariip başka dr.a gttik o da hemn hastaneye yat dedi ben tabi afalladım.ve 3.bir dr.a daha gittim ve ii ki gitmşimö çok ii bir drdu.çok ilgilendi rahimdee 0.8mm açılma var dedi ialç yazı istirahat dedi agrın olmazsa 15 gün sonra olursa hemen gel dedi.ben tabii ağlamaktan şişmiştim beni baya rahtalattı kendi dr.umda dahil diğer dr.küveze alınır ya ne biliim böle hemen can sıkıcı konuşmya girdiler duymak istediim değildi hiçbiri şu anda az da olsa daha iim.1500 kg daha oğlum Allaha dua edşyorum erken gelmesin diye onun o hayat mücadelesibeni mahveder.ama herşey Allahtan yinede.şimdi istirah ed,yorm annemdeyim inşallh işe yarar.