erken doğum

delm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
254
0
96
Eskişehir
arkadaşlar erken doğum yaptım 26 mayıs ağustosta doğcaktı 7 aylık küvezde bebeğim şuan durumu iyi diyo ama doktor hayırlısı dua edin kızım eylüle...

arkadaşım inşallah bebeğin sağlıkla gelir yanına.
Ama bu bölümde hep bebeğini kaybeden anneler var burada olmak sana negatif enerji verebilir.
Prematüre bebekler bölümü var bence oraya topik aç. Hem orada prematür anneleri var sana pekçok konuda bilgi ve destek verebilirler. Burada acılar kayıplar paylaşılıyor. Orada ise hayata tutunmaya çalışan minik bebekler.

canım inşallah kuzun çok ii olur anne ve babasının yanına en kısa zamanda gelir.Map arkadaşıma katılıyorum burda olmak seni üzebilir canım Allaha emanet ol

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. inşallah en kısa zamanda kendini toplar da çıkar ordan annesi :)

inşallah biran önce iyileşir minik eylül ve yuvanıza dönersiniz en kısa zamanda inşallah canım benim :Saruboceq:

rabbim inş sağlıklı bi ömür nasip eder kolun dolu çıkmak nasip etsin rabbim ama arkadaşlarıma katılıyorum burası çok üzer seni ben hamileyken bile giriyodum dayanamayıp çıkıyodum ama şimdi durum o kadar farklıki asıl buraya girmek rahatlatıyo

bebişim çok iyi kucağıma veriyolar artık arkadaşlar bu arada resminide koyımda görün....

bebişile ben:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0241.webp
    $Fotoğraf0241.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 50
Allah nazarlardan saklasın çok iyi görünüyor canım bebiş yakında eve çıkarsınız artık mevlam eylülü size bağışladı

Rabbim bizlere yaşatsın. Kucaklarımızı boş bırakmasın. Kucağında bebişinle görünce sevinçten ağladım. Mutluluk gözlerinden okunuyor. Dualarını bizlerden esirgeme bütün melek senin yaşadığın sevinci doya doya yaşasın inşallah

AMıN inş bebişime dua ederken bütün bebeklere ediyorum çok sağol bu arada bebişim 1.460 gr olmuş....

maşallah bebeişimize bu hızla kilo almaya devam ederse kısa süre sonra yuvasında olur anneciğinin yanında ....

Back
X