erken dogum

• Konu Sahibi Konu Sahibi e3a1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

e3a1

24 nisanda 55.9kilo
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.669
36
68
- Yurtdışı
kizlar konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama belki bi bilgisi olan vardir akil verir diye yaziyorum

konuya gelirsem gecen hafta doktor kontrolum vardi rahim yumusamis ve erken dogum ihtimalimin oldugunu dinlenmem gerektigini ve kizimi dahi kucagimama almamam gerektigini soyledi kizim daha 15 aylik ve bu mumkun pek olmuyo hep ilgi istiyo daha kucucuk cunku ve daha 27 haftalik hamileyim boyle durumda olup vaktinde dogum yapan arkadaslar varmi ben almanyadayim ve ailem turkiyede onlar olsaydi hic problemsiz yatardim gelip bakarlardi yada bu donemi annemde gecirirdim o bize bakardi ama simdi burda sadece kayinvalide var oda 75 yas ustu ve seker tansiyon +unutkanlik var yani onada ben bakiyorum kadin ne yedigini bile unutuyo simdi hic dinlenemiyorum malesef ve korkuyorum bebegim icin rabbim saglila kucagima almayi nasip etsin boyle durumda olupda vaktinde bebegini kucagina alan varmi

Öncelikle geçmiş olsun, umarım vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu. Benim başıma gelmedi ama bu sitede o şekilde olup ta vaktinde doğum yaptığını söyleyen annelerin yazılarını okudum. Daha çok doğum yapmış annelerin bulunduğu konularda sorarsan cevap veren daha çok olur diye düşünüyorum.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu. Benim başıma gelmedi ama bu sitede o şekilde olup ta vaktinde doğum yaptığını söyleyen annelerin yazılarını okudum. Daha çok doğum yapmış annelerin bulunduğu konularda sorarsan cevap veren daha çok olur diye düşünüyorum.

amin cok sagool canim simdi orayada bakicam insaallah sagsalim bebeklerimize kavusuruz

Back
X