Erken doğum

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
33 haftalik dogum yaptim 3 gun once sezeryanla
Bebegi ilk basta yanıma verdiler ertesi gün kan sekeri düşük vücut isis yukselmedigi icin kuveze aldilar sut sagip gtruyorum dun doktor kan sekerinin ykseldigini 70e ciktgni vucut isinin duzelmye bsldni syledi yalnz kanda mikrop ckms antbytge bsladik 7 gn dedi ben nzmn cikar dedim hemen toparlarsa dsardada devam eder antbytge dedi bgn gttimde cuma tekrar kan alicaz dedi nzmn ckcagi hakknda bisi demedi acaba hemen cikarrlarmi knssam doktrla ?
Cuma kan aldktan snra vermezlermiki

Doktor ne zaman uygun gorurse o zaman cikarir ki saglikli olan da budur.
Allah anali babali buyutsun uzun ömurler versin.

oncelikle gecmis olsun gozunaydin cnm. acele etme bebegin sagligi icin ne gerekiyosa o yapilir.hastanede ne kadar kalmasi gerekiyosa kalsin yeter ki iyi olsun annesi. cok sabirsizlandigini ayri kalmak istemedigini anlayabiliyorum ama bebegin icin hastanede kalmasi sagligi acisindan daha iyi.Allah tez zamanda kavustursun yavruna cnm

oncelikle gecmis olsun gozunaydin cnm. acele etme bebegin sagligi icin ne gerekiyosa o yapilir.hastanede ne kadar kalmasi gerekiyosa kalsin yeter ki iyi olsun annesi. cok sabirsizlandigini ayri kalmak istemedigini anlayabiliyorum ama bebegin icin hastanede kalmasi sagligi acisindan daha iyi.Allah tez zamanda kavustursun yavruna cnm

Uyuayrm o ykken brakip glmek zor oluyo tehlikesi yksa ckrmk istyrm bende ztn :) inssalh cnm

Ne zaman iyi olursa o zaman çıkarır doktorunuz merak etmeyin. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. Bu hafta sonu ya da gelecek hafta başı kavuşursunuz bebişinize.

Bebeğinizin sağlığı yerinde olsunda birkaç gün geç çıksın hastanede hiç önemli değil bence.
Hatta hastanede gözetim altında olmasın bebeğinizin sağlığı açısından daha iyi.

33 haftalik dogum yaptim 3 gun once sezeryanla
Bebegi ilk basta yanıma verdiler ertesi gün kan sekeri düşük vücut isis yukselmedigi icin kuveze aldilar sut sagip gtruyorum dun doktor kan sekerinin ykseldigini 70e ciktgni vucut isinin duzelmye bsldni syledi yalnz kanda mikrop ckms antbytge bsladik 7 gn dedi ben nzmn cikar dedim hemen toparlarsa dsardada devam eder antbytge dedi bgn gttimde cuma tekrar kan alicaz dedi nzmn ckcagi hakknda bisi demedi acaba hemen cikarrlarmi knssam doktrla ?
Cuma kan aldktan snra vermezlermiki

34+4 te doğum yaptım.Senin bebeğin de tahminen 2 kilo civarıdır.İnsan anne olunca hemen yanına gelsin istiyor ama İnan evde çok zor.Hiç ne zaman çıkar diye düşünme,tamamen iyi olana kadar kalacak,benden daha iyi bakıyorlar diye düşün.Gece gündüz üç saatte bir sütünü sağ.

34+4 te doğum yaptım.Senin bebeğin de tahminen 2 kilo civarıdır.İnsan anne olunca hemen yanına gelsin istiyor ama İnan evde çok zor.Hiç ne zaman çıkar diye düşünme,tamamen iyi olana kadar kalacak,benden daha iyi bakıyorlar diye düşün.Gece gündüz üç saatte bir sütünü sağ.

2020 gr dedi dun doktor oylede insan ck ozluyo surekli sagiyorum yeni gotrdum gece icin bda sagicam gtrcem insllah

allah kavustursun bacim hic acele etme doktor ne zaman uygun gorurse cikarir elbet sende kucagina alip cikarsin hastaneden insallah uzulme sutun gider sonra bebisin icin en gerekli olan anne sutu oyuzden rahat olmaya calis

Bebek kendini normal cevreye adapte edebilmesi icin gozetim altinda kalmasi gerekiyor. Boyle acele ettirip bebegi eve goturup sonra sorun yasayan insanlar duymustum ondan acele etmeyin bebek stabile olunca doktor cikarticaktir

TE="mimoza23, post: 37433088, member: 621611"]allah kavustursun bacim hic acele etme doktor ne zaman uygun gorurse cikarir elbet sende kucagina alip cikarsin hastaneden insallah uzulme sutun gider sonra bebisin icin en gerekli olan anne sutu oyuzden rahat olmaya calis[/QUOTE]

Insan ozluyo cnm ya tbi orda daha iyi bakliyo suan ama napim bende bran once kavusm istyrm

Back
X