oncelikle gecmis olsun gozunaydin cnm. acele etme bebegin sagligi icin ne gerekiyosa o yapilir.hastanede ne kadar kalmasi gerekiyosa kalsin yeter ki iyi olsun annesi. cok sabirsizlandigini ayri kalmak istemedigini anlayabiliyorum ama bebegin icin hastanede kalmasi sagligi acisindan daha iyi.Allah tez zamanda kavustursun yavruna cnm
33 haftalik dogum yaptim 3 gun once sezeryanla
Bebegi ilk basta yanıma verdiler ertesi gün kan sekeri düşük vücut isis yukselmedigi icin kuveze aldilar sut sagip gtruyorum dun doktor kan sekerinin ykseldigini 70e ciktgni vucut isinin duzelmye bsldni syledi yalnz kanda mikrop ckms antbytge bsladik 7 gn dedi ben nzmn cikar dedim hemen toparlarsa dsardada devam eder antbytge dedi bgn gttimde cuma tekrar kan alicaz dedi nzmn ckcagi hakknda bisi demedi acaba hemen cikarrlarmi knssam doktrla ?
Cuma kan aldktan snra vermezlermiki
34+4 te doğum yaptım.Senin bebeğin de tahminen 2 kilo civarıdır.İnsan anne olunca hemen yanına gelsin istiyor ama İnan evde çok zor.Hiç ne zaman çıkar diye düşünme,tamamen iyi olana kadar kalacak,benden daha iyi bakıyorlar diye düşün.Gece gündüz üç saatte bir sütünü sağ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?