erken doğumda kullanılmayan izin?

lovewinning

1_nisan_2012 <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
258
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar.bu konuyla ilgili çok konu gezdim,araştırdım ama net bir sonuç alamadım.bilenler cevaplarsa çok sevinirim.
sorum şu;
ben 37. haftamda rapor alıp izne çıkıcam inş.diyelim ki 38.haftada doğum yaptım.40. haftaya kadar olan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor mu?yeni torba yasayla eklenir diyor ama memurlar için olan konularda okudum hep.ssk'lılar için de geçerli mi bu durum?

Son düzenleme:

az evvel okudum canım bu konuyu ve ekleniyor diye okudum ama yine de netleştirmek için sgk yı arayıp sorabilirsin diye düşünüyorum

evet canım ekleniyor. sgk lı çalışan için rapor verilirken ilk doğum iznine ayrıldığında açık rapor veriyorlar dr 32.den sonra çalışabilir raporu verirse 37. haftaya kadar çalışırsın. erken doğum onu YÜCE RABBİM bilir hayırlısı ama sgk için sana tek çocuk için 16 haftalık (genelde 112 gün yapıyor ) rapor verilir. daha doğrusu açık rapor verilir sen günün bitince o raporu kapattırırsın

Cok Tesekkur ederim canım.hayirlisiyla bi ciksaydim izine :)

galaxy s4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…